НАКАЗ N 1042 Про затвердження Лімітів використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, на мисливський сезон 2024 - 2025 р

senya 2011

Слідопит
Кіровоградська область "палить в сторонці"....Полювання не буде взагалі, може, теоретично, на хижака під контролем єгерської служби :rolleyes:
Вітаю. Васильович, навіть якщо теоретично відстріл хижака буде дозволено на тих умовах, що вище вказано по Київській області, бажаючих буде обмаль. ОВА диктують свою дуже "цікаву" точку зору, яка націлена зовсім не на результат відстрілу.

Напишу один раз свою думку, яка є не дуже популярною та не є істиною останньої інстанції. Але я її відстоював, відстоюю і буду відстоювати на всіх рівнях спілкування від пересічного мисливця до міністра чи народного депутата.
1. Галузь повинна працювати по всій території України де є безпекова можливість.
2. Господарства повинні вести господарську діяльність, охороняти, проводити біотехнічні заходи, організовувати полювання і ПЛАТИТИ ПОДАТКИ І ЗБОРИ повноцінно.
3. Там де це не можливо в силу безпекових питань, обов`язки користувача не мають виконуватись і за це не повинно бути правових наслідків.
4. Якщо господарство не ведеться, або ведеться не ефективно, угіддя повинні вилучатись і надаватись іншій юридичній особі.
5. Якщо чиновник, в силу своїх бажань, забороняє чи обмежує ведення господарства, в тому числі полювання, він повинен компенсувати УСІ ВИТРАТИ І ПРИБУТКИ, ПОДАТКИ ВІД НИХ!
6. Щодо інших обмежень, в тому числі ТЦК, навіть не знаю що і сказати ....! Хто захоче буде полювати незаконно, чи законно в іншій області, чи "вирішить" це питання по своєму... І всі це добре розуміють, тим паче це незаконна вимога відповідно до чинного законодавства.

ХТО ХОЧЕ, ТОЙ РОБИТЬ!! ХТО НЕ ХОЧЕ, ТОЙ ШУКАЄ ПРИЧИНУ!

mulyavchik

Снайпер
. Якщо чиновник, в силу своїх бажань, забороняє чи обмежує ведення господарства, в тому числі полювання, він повинен компенсувати УСІ ВИТРАТИ І ПРИБУТКИ, ПОДАТКИ ВІД НИХ!
Як Ви це бачите? І як це довести що він навмисно саботував даний вид проведення заходів. Як на мене то це нереальна затія. І взагалі, я тако дивлюсь, це не популярне питання на сьогоднішній день на якому всі оті дармоїди можуть пропіаритись.От і тягнуть лямку та сують різні палки в колеса.

томка

Снайпер
Як Ви це бачите? І як це довести що він навмисно саботував даний вид проведення заходів. Як на мене то це нереальна затія. І взагалі, я тако дивлюсь, це не популярне питання на сьогоднішній день на якому всі оті дармоїди можуть пропіаритись.От і тягнуть лямку та сують різні палки в колеса.
Як казали мій покійний батько" при Сталине уже би и оружие почистили..." на мій погляд дуже дієво:rolleyes:

mulyavchik

Снайпер
Як казали мій покійний батько" при Сталине уже би и оружие почистили..." на мій погляд дуже дієво:rolleyes:
Не спорю.При Сталіну багато чого б не було такого що зараз діється.Але все ж таки я думаю що то утопія в наш час,при повальній корумпованості...... Дєньгі решают всьо

ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ!

Децентралізація тільки на папері.А в головах бардак і пох.....зм
Радикальна зміна законодавстра в частині децентралізації функцій з Києва в областя (затвердження лімітів, встановлення норм відстрілу). В разі наявності чисельності на рівні оптимальної, взагалі відсутність будь яких погоджень відкриття полювання....І щее багато іншого, що дасть Бог буде прийнято законодавчо.

Чернігівщина, є в кого яка інформація?
Нічого не буде взагалі! В разі зміни безпекової ситуації, може бути теоретично регулювання чисельності хижих та шкідливих тварин, і то мабуть силами єгерської служби.

север

ветеран форуму
надійна команда
Нічого не буде взагалі! В разі зміни безпекової ситуації, може бути теоретично регулювання чисельності хижих та шкідливих тварин, і то мабуть силами єгерської служби.
Дякую. Тільки ж єгерської служби, фактично, в УТМРі, наприклад, у нас немає. Зате є постійні спалахи сказу. Щодо безпекової ситуації, то вона на рівні минулого року, окрім збільшення інтенсивності обстрілів об'єктів критичної інфраструктури і прикордонних районів. Але ж в них і в минулому сезоні відстріл хижих тварин не проводився. Мабуть, змінилась позиція обласного керівництва, хоча і серед них є мисливці.

Останнє редагування:

Varjag229

Снайпер
На чернігівщині й сумщині у прикордонні шастають двоногі тварі ("Сєнєж" та інші), тому там працюють єгеря, але не УТМР (дякую їм за працю).

Зверху