Катыш Сергей Васильевич
Снайпер
Так вони, при бажанні, поїдуть на Миколаївщину і спокійно будуть полюватиВсе правильно, нехватало щоб ухилянти та сзчешніки ще і на полювання мали право !
Так вони, при бажанні, поїдуть на Миколаївщину і спокійно будуть полюватиВсе правильно, нехватало щоб ухилянти та сзчешніки ще і на полювання мали право !
Вітаю. Васильович, навіть якщо теоретично відстріл хижака буде дозволено на тих умовах, що вище вказано по Київській області, бажаючих буде обмаль. ОВА диктують свою дуже "цікаву" точку зору, яка націлена зовсім не на результат відстрілу.Кіровоградська область "палить в сторонці"....Полювання не буде взагалі, може, теоретично, на хижака під контролем єгерської служби![]()
Як Ви це бачите? І як це довести що він навмисно саботував даний вид проведення заходів. Як на мене то це нереальна затія. І взагалі, я тако дивлюсь, це не популярне питання на сьогоднішній день на якому всі оті дармоїди можуть пропіаритись.От і тягнуть лямку та сують різні палки в колеса.. Якщо чиновник, в силу своїх бажань, забороняє чи обмежує ведення господарства, в тому числі полювання, він повинен компенсувати УСІ ВИТРАТИ І ПРИБУТКИ, ПОДАТКИ ВІД НИХ!
Як казали мій покійний батько" при Сталине уже би и оружие почистили..." на мій погляд дуже дієвоЯк Ви це бачите? І як це довести що він навмисно саботував даний вид проведення заходів. Як на мене то це нереальна затія. І взагалі, я тако дивлюсь, це не популярне питання на сьогоднішній день на якому всі оті дармоїди можуть пропіаритись.От і тягнуть лямку та сують різні палки в колеса.
Не спорю.При Сталіну багато чого б не було такого що зараз діється.Але все ж таки я думаю що то утопія в наш час,при повальній корумпованості...... Дєньгі решают всьоЯк казали мій покійний батько" при Сталине уже би и оружие почистили..." на мій погляд дуже дієво![]()
ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ!Як Ви це бачите? І як це довести що він навмисно саботував даний вид проведення заходів. Як на мене то це нереальна затія. І взагалі, я тако дивлюсь, це не популярне питання на сьогоднішній день на якому всі оті дармоїди можуть пропіаритись.От і тягнуть лямку та сують різні палки в колеса.
Децентралізація тільки на папері.А в головах бардак і пох.....змДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ!
Радикальна зміна законодавстра в частині децентралізації функцій з Києва в областя (затвердження лімітів, встановлення норм відстрілу). В разі наявності чисельності на рівні оптимальної, взагалі відсутність будь яких погоджень відкриття полювання....І щее багато іншого, що дасть Бог буде прийнято законодавчо.Децентралізація тільки на папері.А в головах бардак і пох.....зм
Ні.За Хмельниччину щось чути?
Нічого не буде взагалі! В разі зміни безпекової ситуації, може бути теоретично регулювання чисельності хижих та шкідливих тварин, і то мабуть силами єгерської служби.Чернігівщина, є в кого яка інформація?
Дякую. Тільки ж єгерської служби, фактично, в УТМРі, наприклад, у нас немає. Зате є постійні спалахи сказу. Щодо безпекової ситуації, то вона на рівні минулого року, окрім збільшення інтенсивності обстрілів об'єктів критичної інфраструктури і прикордонних районів. Але ж в них і в минулому сезоні відстріл хижих тварин не проводився. Мабуть, змінилась позиція обласного керівництва, хоча і серед них є мисливці.Нічого не буде взагалі! В разі зміни безпекової ситуації, може бути теоретично регулювання чисельності хижих та шкідливих тварин, і то мабуть силами єгерської служби.
На чернігівщині й сумщині у прикордонні шастають двоногі тварі ("Сєнєж" та інші), тому там працюють єгеря, але не УТМР (дякую їм за працю).