Охотник77
Снайпер
Вибачаюсь що відповідаю на питання не до мене але судячи з розмов їм з дебільшого не до цього під час відпустокА чому мисливці-військовослужбовці не можуть полювати, коли бувають у відпустках?
Вибачаюсь що відповідаю на питання не до мене але судячи з розмов їм з дебільшого не до цього під час відпустокА чому мисливці-військовослужбовці не можуть полювати, коли бувають у відпустках?
А яке полювання було минулого сезону?мій товариш минулого сезону ніколи не пропускав полювання,
Зкучно пенціонерам дома седіти ))З такими "мисливцями", які тут на форумі є, і почитавши їх дописи, можуть і не відкрити в багатьох районах (областях), посилаючись на думки самих таких мисливців
...який невпинно біжить до кінця, для таких, як я. І дуже жаль, що вже забрали пару років і кінцівка його і не визначена, і "змазана".може для кого полювання і є м'ясозаготовка, але я сподіваюсь всеж, що для більшості це шмат життя
Зкучно - нудно (укр.)Зкучно пенціонерам дома седіти ))
Начинається) спецом пишу так бо іноді оце занудство вже догадуєтесь де)Зкучно - нудно (укр.)
Пенціонер - пенсіонер
Седіти - сидіти
А як ще реагувати на такіх як ви,на вулиці війна повномаштабна а вам полювання подавай і все))Якщо ви, висловлюєте свої враження до пенсіонерів зухвалою посміішкою, то хочу вам нагадати, що мільйонам людей було в цьому відмовлено, дожити до пенсійного віку
І вам не хворатьБажаю вам дожити до глибокої старості та поваги до вас.
Звичайне! На фазана, зайця і копитних на Миколаївщині наприклад.А яке полювання було минулого сезону?
Сперечатись не буду. Подивіться у ФБ по профільним групам...здивовані будете точно.Вибачаюсь що відповідаю на питання не до мене але судячи з розмов їм з дебільшого не до цього під час відпусток
Не пишіть дурню! Без образ...Я знаю, що пишу на відміну від деяких колег на форумі!Видно про різних військових йде річ. В мене син військовий, в тилу за 1500 км, але вихідні в них в кращому випадку 2 рази на місяць, це якщо вдалий місяць і кріпко-кріпко повезе, нікуди не запруть черговий раз.
Вище про колективи мисливські згадували. Мій колектив мисливський, що був до 2022 року , зараз розкиданий по всьому світу. Немало зараз в окопах. А є такі, що по містам України розкидані. По цвинтарям.
Видно про різну Україну йде мова, про різну війну, про різних військових, про різні "вихідні".
Вірю,перевіряти не будуПодивіться у ФБ по профільним групам...здивовані будете точно
хижакА яке полювання було минулого сезону?
Що залежить чи зміниться від цієї крапки? В тому році теж хтось ставив крапку. Щось змінилось? Закінчилась війна?На цьому крапка!
100%Вітаю шановне товариство.
Якщо виносити на загал питання мисливства і мисливського господарства, то може десять відсотків громадян підтримують або нейтральні.
В очах решти, ми убивці, хапуги, браконьєри, любителі халявного м'яса, збоченці ітд. і тп., все в лісі з'їли і знищили.
Якщо я розказую, що витрачаю на полювання і що з того маю, то на додачу ще й дурень.
Це я веду до то,що нєфіг питати когось, порадників буде стільки, що на дорогу не вийдем ніколи.
Є постанова уряду і все, поїхали.
Чомусь ніхто не питає за інші речі і не вчиняє хай, от полювання всім чимось муляє.
Минулого року хотіли зібрати бригаду на сан.відстріл. Найбільшим критиком і противником, в місцевих соц.мережах, виявився місцевий бракоша, який сидить в Чехії.
Кожного робочого дня спілкуюся з військовими, найбільше, що їх дратує, це те, що немає змін в мисленні людей, корупція, некомпетентна влада, недолугі закони.
Кожен хто воював чи служив, хоче бачити, що щось змінилось на краще, що життя продовжується, є робота, дозвілля, весілля, і тп.
Ні одного разу я не чув докору від військових, на рахунок, що хтось купив машину, щось будує, рибалить, збирає гриби чи відпочиває.
Полювання можна відкривати в областях де не ведуться бойові дії, це зрозуміло.
Якщо ще протягнути пару років, розвалиться так, що відновлювати будем десятиліття.
Якщо перший рік війни в угіддях було тихо, то другий вже потихенько почалося бракньєрство, думаю, що все піде по наростаючій.
Страх війни проходить, в угіддях контролю нема, ТЦК в лісі нема, декому настали добрі часи.
Побачите, ця категорія "патріотів" буде очолювати противників відкриття полювання.
Дякую за увагу.
Давайте без тикань...я з Вами телят не пас!Що залежить чи зміниться від цієї крапки? В тому році теж хтось ставив крапку. Щось змінилось? Закінчилась війна?
На рахунок чиєїсь дурні чи думки - не читай, ігноруй, проходь мимо.