НАКАЗ N 1042 Про затвердження Лімітів використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, на мисливський сезон 2024 - 2025 р

Охотник77

Снайпер

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Видно про різних військових йде річ. В мене син військовий, в тилу за 1500 км, але вихідні в них в кращому випадку 2 рази на місяць, це якщо вдалий місяць і кріпко-кріпко повезе, нікуди не запруть черговий раз.
Вище про колективи мисливські згадували. Мій колектив мисливський, що був до 2022 року , зараз розкиданий по всьому світу. Немало зараз в окопах. А є такі, що по містам України розкидані. По цвинтарям.
Видно про різну Україну йде мова, про різну війну, про різних військових, про різні "вихідні".

Степанович 2

Снайпер
З такими "мисливцями", які тут на форумі є, і почитавши їх дописи, можуть і не відкрити в багатьох районах (областях), посилаючись на думки самих таких мисливців.

Степанович 2

Снайпер
може для кого полювання і є м'ясозаготовка, але я сподіваюсь всеж, що для більшості це шмат життя
...який невпинно біжить до кінця, для таких, як я. І дуже жаль, що вже забрали пару років і кінцівка його і не визначена, і "змазана".
Молоді ще можуть і почекати, хто того дуже хоче, їм відведено більше часу.

Mechanik

Снайпер
Зкучно пенціонерам дома седіти ))
Зкучно - нудно (укр.)
Пенціонер - пенсіонер
Седіти - сидіти

P.S. Якщо ви, висловлюєте свої враження до пенсіонерів зухвалою посміішкою, то хочу вам нагадати, що мільйонам людей було в цьому відмовлено, дожити до пенсійного віку.
Бажаю вам дожити до глибокої старості та поваги до вас.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Ви серйозно? Молоді почекають. На цвинтарі вже не треба нікуди спішити. Не знаю скільки, кількість, ніхто не каже. 100 тисяч, чи 150, чи 200. І всі молоді.
Шмат життя забрали. 100 процентів. В мене забрали "шмат життя" 50 років. З них з рушницею десь 35. Блядь, я навіть собаку мисливську не можу купити і привести в дім. Бо банально дому немає. І за залишок того життя хуй куплю вже той дім. В кожного своє.

Охотник77

Снайпер
Зкучно - нудно (укр.)
Пенціонер - пенсіонер
Седіти - сидіти
Начинається) спецом пишу так бо іноді оце занудство вже догадуєтесь де)
Якщо ви, висловлюєте свої враження до пенсіонерів зухвалою посміішкою, то хочу вам нагадати, що мільйонам людей було в цьому відмовлено, дожити до пенсійного віку
А як ще реагувати на такіх як ви,на вулиці війна повномаштабна а вам полювання подавай і все))
Бажаю вам дожити до глибокої старості та поваги до вас.
І вам не хворать

Вибачаюсь що відповідаю на питання не до мене але судячи з розмов їм з дебільшого не до цього під час відпусток
Сперечатись не буду. Подивіться у ФБ по профільним групам...здивовані будете точно.

Видно про різних військових йде річ. В мене син військовий, в тилу за 1500 км, але вихідні в них в кращому випадку 2 рази на місяць, це якщо вдалий місяць і кріпко-кріпко повезе, нікуди не запруть черговий раз.
Вище про колективи мисливські згадували. Мій колектив мисливський, що був до 2022 року , зараз розкиданий по всьому світу. Немало зараз в окопах. А є такі, що по містам України розкидані. По цвинтарям.
Видно про різну Україну йде мова, про різну війну, про різних військових, про різні "вихідні".
Не пишіть дурню! Без образ...Я знаю, що пишу на відміну від деяких колег на форумі!
Розширте свій кругозір, хоча б через ФБ (наприклад група Душа мисливця) воює з початку війни багато хлопців і не в тилу. А полювання підтримують і вимагають!
На цьому крапка!

Останнє редагування:

Охотник77

Снайпер
QUOTE="Катыш Сергей Васильевич, post: 1316235, member: 23511"]
Звичайне! На фазана, зайця і копитних на Миколаївщині наприклад
[/QUOTE]
Призабув,дякую що нагадали
Подивіться у ФБ по профільним групам...здивовані будете точно
Вірю,перевіряти не буду

1gena73

ветеран форуму
надійна команда

woodcarver

Мисливець
Вітаю шановне товариство.
Якщо виносити на загал питання мисливства і мисливського господарства, то може десять відсотків громадян підтримують або нейтральні.
В очах решти, ми убивці, хапуги, браконьєри, любителі халявного м'яса, збоченці ітд. і тп., все в лісі з'їли і знищили.
Якщо я розказую, що витрачаю на полювання і що з того маю, то на додачу ще й дурень.
Це я веду до то,що нєфіг питати когось, порадників буде стільки, що на дорогу не вийдем ніколи.
Є постанова уряду і все, поїхали.
Чомусь ніхто не питає за інші речі і не вчиняє хай, от полювання всім чимось муляє.
Минулого року хотіли зібрати бригаду на сан.відстріл. Найбільшим критиком і противником, в місцевих соц.мережах, виявився місцевий бракоша, який сидить в Чехії.
Кожного робочого дня спілкуюся з військовими, найбільше, що їх дратує, це те, що немає змін в мисленні людей, корупція, некомпетентна влада, недолугі закони.
Кожен хто воював чи служив, хоче бачити, що щось змінилось на краще, що життя продовжується, є робота, дозвілля, весілля, і тп.
Ні одного разу я не чув докору від військових, на рахунок, що хтось купив машину, щось будує, рибалить, збирає гриби чи відпочиває.
Полювання можна відкривати в областях де не ведуться бойові дії, це зрозуміло.
Якщо ще протягнути пару років, розвалиться так, що відновлювати будем десятиліття.
Якщо перший рік війни в угіддях було тихо, то другий вже потихенько почалося бракньєрство, думаю, що все піде по наростаючій.
Страх війни проходить, в угіддях контролю нема, ТЦК в лісі нема, декому настали добрі часи.
Побачите, ця категорія "патріотів" буде очолювати противників відкриття полювання.
Дякую за увагу.

Zabar Andrij

Слідопит
Вітаю шановне товариство.
Якщо виносити на загал питання мисливства і мисливського господарства, то може десять відсотків громадян підтримують або нейтральні.
В очах решти, ми убивці, хапуги, браконьєри, любителі халявного м'яса, збоченці ітд. і тп., все в лісі з'їли і знищили.
Якщо я розказую, що витрачаю на полювання і що з того маю, то на додачу ще й дурень.
Це я веду до то,що нєфіг питати когось, порадників буде стільки, що на дорогу не вийдем ніколи.
Є постанова уряду і все, поїхали.
Чомусь ніхто не питає за інші речі і не вчиняє хай, от полювання всім чимось муляє.
Минулого року хотіли зібрати бригаду на сан.відстріл. Найбільшим критиком і противником, в місцевих соц.мережах, виявився місцевий бракоша, який сидить в Чехії.
Кожного робочого дня спілкуюся з військовими, найбільше, що їх дратує, це те, що немає змін в мисленні людей, корупція, некомпетентна влада, недолугі закони.
Кожен хто воював чи служив, хоче бачити, що щось змінилось на краще, що життя продовжується, є робота, дозвілля, весілля, і тп.
Ні одного разу я не чув докору від військових, на рахунок, що хтось купив машину, щось будує, рибалить, збирає гриби чи відпочиває.
Полювання можна відкривати в областях де не ведуться бойові дії, це зрозуміло.
Якщо ще протягнути пару років, розвалиться так, що відновлювати будем десятиліття.
Якщо перший рік війни в угіддях було тихо, то другий вже потихенько почалося бракньєрство, думаю, що все піде по наростаючій.
Страх війни проходить, в угіддях контролю нема, ТЦК в лісі нема, декому настали добрі часи.
Побачите, ця категорія "патріотів" буде очолювати противників відкриття полювання.
Дякую за увагу.
100%

Що залежить чи зміниться від цієї крапки? В тому році теж хтось ставив крапку. Щось змінилось? Закінчилась війна?
На рахунок чиєїсь дурні чи думки - не читай, ігноруй, проходь мимо.
Давайте без тикань...я з Вами телят не пас! :cool:
Ви пишите свою думку і вважаєте, що так думають усі мисливці і усі мисливці військовослужбовці. Навчиться признавати свої помилки, бо Ваша думка це не думка усіх мисливців України.
Сподіваюсь написав зрозуміло! А Ви дорослий чоловік, подумаєте і сподіваюсь зрозумієте.
Хто і де в тому році ставив крапку:rolleyes:

Останнє редагування:
Зверху