НАКАЗ N 1042 Про затвердження Лімітів використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, на мисливський сезон 2024 - 2025 р

Що залежить чи зміниться від цієї крапки? В тому році теж хтось ставив крапку. Щось змінилось? Закінчилась війна?
На рахунок чиєїсь дурні чи думки - не читай, ігноруй, проходь мимо.
Давайте без тикань...я з Вами телят не пас! :cool:
Ви пишите свою думку і вважаєте, що так думають усі мисливці і усі мисливці військовослужбовці. Навчиться признавати свої помилки, бо Ваша думка це не думка усіх мисливців України.
Сподіваюсь написав зрозуміло! А Ви дорослий чоловік, подумаєте і сподіваюсь зрозумієте.
Хто і де в тому році ставив крапку:rolleyes:

Останнє редагування:

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Давайте без тикань...я з Вами телят не пас! :cool:
Зміниться те, що ви пишите свою думку і вважаєте, що так думають усі мисливці і усі мисливці військовослужбовці. Навчиться признавати свої помилки, бо Ваша думка це не думка усіх мисливців України.
Сподіваюсь написав зрозуміло! А Ви дорослий чоловік, подумаєте і сподіваюсь зрозумієте.
Я не вважаю, що помиляюсь. Я не живу, не жив і ніколи не житиму з полювання. Для мене це не бізнес.
Так думаю я, пишу від свого імені і від імені своїх однодумців, і цього достатньо на даному етапі. Можливо я зміню свою думку. Але це буде інший етап і точно не раніше як після закінчення активної фази війни.

Я не вважаю, що помиляюсь. Я не живу, не жив і ніколи не житиму з полювання. Для мене це не бізнес.
Так думаю я, пишу від свого імені і від імені своїх однодумців, і цього достатньо на даному етапі. Можливо я зміню свою думку. Але це буде інший етап і точно не раніше як після закінчення активної фази війни.
Тому я і написав слово крапка. Час все розставить все на свої місця.
P.S. Для мене полювання також не бізнес і я з нього ніколи не жив. Хоча були часи коли дичина була приємноим доповненням в раціоні держслужбовця.
Для мене полювання і мисливське господарство - це частина мого життя!

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Тому я і написав слово крапка. Час все розставить все на свої місця.
Згоден. Тому і прошу не акцентувати увагу на моїй персоні і не витребувати якихось пояснень, по пунктах. Всі мають право висловитися. Я маю таку думку. Доречі, не поодиноку, навіть на цьому форумі.
Для мене полювання і мисливське господарство - це частина мого життя!
Це ні для кого не секрет і особисто я, якщо Ви будете уважні, ніколи за ці півтора року, як виїхав з окупації і вернувся на форум, не акцентую на цьому увагу.
Але основне - кожен має свою думку і має право її виказувати, хоча б в межах цього форуму. Дякую якщо порозумілися.

Ohotnik47

Слідопит
Полювання не буде. Військовий стан. До кінця війни- хай хоча тварини в спокої побудуть. А любителі мясозаготовок- на базар!! Повернуться мисливці з війни тоді і буде для всих свято.Слава Україні!!!
Всім доброго здоров'я.
Спокою
тваринам нема, там де збільшується кількість копитних - з' являється той, котрий їх їсть. Це вовк, бродячі собаки, ну і браки
звичайно.
Кабана періодично косить якась хрінь , АЧС чи щось інше не знаю, господарства не афішують, боячись карантину.
З вовками борються окремі фанати-єгері, інколи доволі успішно. Але в масштабах країни це крапля в морі.
З браками складніше, при сучасному їх оснащені взагалі паскудним настрій стає...

Степанович 2

Снайпер
Ви серйозно? Молоді почекають. На цвинтарі вже не треба нікуди спішити. Не знаю скільки, кількість, ніхто не каже. 100 тисяч, чи 150, чи 200. І всі молоді.
Шмат життя забрали. 100 процентів. В мене забрали "шмат життя" 50 років. З них з рушницею десь 35. Блядь, я навіть собаку мисливську не можу купити і привести в дім. Бо банально дому немає. І за залишок того життя хуй куплю вже той дім. В кожного своє.
Не потрібно все банально примірювати до себе (від себе), це по перше. На життя потрібно дивитись ширше і не жити думкою, що коли мені погано (бо дійсно багато ситуацій є саме таких і я співчуваю всім тим в кого саме так), то і всім так має бути, бо вам від того легше не стане і так. Потрібно вміти порадіти за других (в кого така можливість є), навіть попри те, що вам досить кепсько.

Охотник77

Снайпер
Скільки єхидства лізе з цього посту, ...тьфу ти
Як то кажуть що в малого що в старого одні забавкі на умі і хоч траві не рости. Та полюйте напольовуйтесь на здоровля) а я не піду до кінця війни тіко на сан відстріли,хоча до війни майже не пропускав полювань і якщо і не судьба більше пополювати то не біда,головне я не зрадив своїм принципам

Останнє редагування:

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Так санвідстріл хижака на Закарпатті був і в прошлому році.

woodcarver

Мисливець
Товариство, ви як з Місяця впали, полювання було -не було. Було і не закривалось для двох категорій.
Перша, це верхівка лісгоспів, лісничі, "потрібні їм люди".
Друга, новоспечені "арендарі" угідь, які кожних вихідних караванами їдуть в ліс, бракошити під виглядом відпочинку або "охорони".
Ага, є ще ті які ночами шурують дорогами з тепляками, Буковель потребує екзотичного м'яса, навіть під час війни.
До речі, це для декого вже професія.
Якщо до війни хоч про людське око брали хоч якусь ліцензію, то тепер і того не треба.
Питання відкриття полювання, це для роботяг які відривають копійку від сім'ї на внески, ліцензіїї і тп.
А взагалі, нєфіг їм по лісі лазити, така от муйня.
Об'єктивно, за ці два роки звірина "піднялась", є коза, олень. Але це завдяки тому, що з кожного села більша половина бракош сидить за кордоном і полювати нема кому.
Така ситуація якраз і бісить своїм цинізмом і несправедливістю.
Дякую за увагу.

До речі.Хтів запитати.А за Вінниччину Ви нічого не знаєте,нечули?Можна нам на щось сподіватись в цьому сезоні,чи будемо курити бамбук?Подякував.
Не маю права щось обіцяти, але "сорока на хвості принесла", що перспективи відкриття у Вас є....думаю, новини почуєте скоро самі.

mulyavchik

Снайпер
Зверху