НАКАЗ N 1042 Про затвердження Лімітів використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, на мисливський сезон 2024 - 2025 р

Ингул

Мисливець
Зараз на Кіровоградщині немає й половини тої лисиці, що була до війни. В мене два естонця з травня по вересень в полях, на кочовій пасіці. Зайця і кози стало більше. Фазана дуже багато, хоча в цьому році виводків було менше ніж торік, і вони малочисельні. З приводу відкриття... Відкрили там де потрібно, і для кого потрібно. В приватних угіддях, або в угіддях які на "хозрасчоті". Тобто як я і казав раніше - ціль відкриття "бабло". Полювання відбулося, але чомусь полювали не пенсіонери і військові в відпустці, а представники адміністрації з силовиками.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Відкрили там де потрібно, і для кого потрібно. В приватних угіддях, або в угіддях які на "хозрасчоті". Тобто як я і казав раніше - ціль відкриття "бабло". Полювання відбулося, але чомусь полювали не пенсіонери і військові в відпустці, а представники адміністрації з силовиками.
не може такого бути - все для простих людей на демократичних засадах!!!! :D :D :D чекайте, сказ на минулих вихідних бороли, а від цих і аж до Нового року боротимуть АЧС. але то вже зовсім інша історія з зовсім іншим посадовим списком.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Може трошки на в тему, але дуже цікаво. Може хто підкаже що не так, точніше які саме збитки нанесено довкіллю Черкаської області під час війни. В принципі цікавить і Миколаївська. Полювання в цих областях відкрите другий рік поспіль
Screenshot_2024-11-26-14-15-01-016_org.telegram.messenger.jpg
Screenshot_2024-11-26-14-15-20-119_org.telegram.messenger.jpg

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Screenshot_2024-11-26-14-25-19-472_org.telegram.messenger.jpg

Ще статистика. І знову "мимо" вищевказаних областей. А полювання там відкрили раніше за області, які умовно взагалі не постраждали від війни. Це тільки в мене виникли подібні питання?

иж 18

Снайпер
Открывают где хотят и тут логики не найти, в Николаевской области открыта охота, в Одесской собирались открыть не во всех районах и не везде информация с одесского лесхоза но пока тишина, я лично на охоту не собираюсь даже если откроют, сегодня вышел с двора метров 300 прошел и в заброшке 2 зайца поднял, у знакомых молодые сады зайцы грызут сейчас когда кормовая база хорошая что будет зимой если снег выпадет. Дичи сейчас хватает, по крайней мере в моей местности.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
В принципі моє питання не про полювання, а про брехню і спекуляції на відповідних темах під час війни. Ну, можливо ще про гроші і хто справніший в цьому світі.

VS1975

Снайпер
Открывают где хотят и тут логики не найти, в Николаевской области открыта охота, в Одесской собирались открыть не во всех районах и не везде информация с одесского лесхоза но пока тишина, я лично на охоту не собираюсь даже если откроют, сегодня вышел с двора метров 300 прошел и в заброшке 2 зайца поднял, у знакомых молодые сады зайцы грызут сейчас когда кормовая база хорошая что будет зимой если снег выпадет. Дичи сейчас хватает, по крайней мере в моей местности.
Якщо зайців стільки, що наносять шкоду молодим садам, то чому б і не полювати на них ? Це якби відкрили.

VS1975

Снайпер
Може трошки на в тему, але дуже цікаво. Може хто підкаже що не так, точніше які саме збитки нанесено довкіллю Черкаської області під час війни. В принципі цікавить і Миколаївська. Полювання в цих областях відкрите другий рік поспіль
Переглянути вкладення 906203 Переглянути вкладення 906204
Черкаську область хіба тільки " наші " мусора засрали. Коли перебували там на початку повномасштабного вторгнення.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
то чому б і не полювати на них ?
нізя, не виявлено епізотій міксоматозу і туляремії - як вже наради проведуть, комісії засядуть, тоді вже треба буде боротись бригадним методом з залученням авіації та ствольної артилерії, а в деяких областях і каральних загонів геїв-націоналістів!

Зверху