Накосячив...

КУБА

Мисливець
Яким чином витягнули шток з станції? Він там запаяний чи має різьбу?

Питаю, бо обтискати гільзи системи Гордон геморойно.
Взяв обжимне кольцо Лее кільце від упс та матрицю для закриття гільзи задавив це все на упс , витянув одне кільце від упс ... Тепер потрібно витягнути кільце Лее так щоб не пошкодити патрон , розтянув лищата так щоб пройшов патрон , на патроні зверху є матриця для закриття зірки яка не пошкодить а тільки дожме патрон і ударчик молотком по матриці патрон на столі ....так само можна було зробити на станку Лее в другі станції без нічного молотка , трубка з другої станції просто би вперлася в матрицю і зажала патрон вниз щоб вийшло кільце
 

andremon

Мисливець
Мужики поділіться, для чого миють гільзу? Є хіба різниця чи суто для естетики
Звісно не тільки для естетики, справа у тім що після пострілу на гільзі лишається залишки згорілого пороху, ну якщо це звичайний димар то байдуже, а оскільки порохи нині хімічні, до того ж різні то при довгому зберіганні споряджених у немиту гільзу, патронів, не виключені неприємні сюрпризи... одним словом якщо споряджати сьогоднін завтра і не зберігати залишки на довго, то можна і не мити.
 

Sashok Hunter

Мисливець
Вибачаюсь, неуважно прочитав...
Ви писали про інший штирьок, на який опирається капсюль.
Так, друга станція Ліі,завжди так робив з високими юбками Т4,Т5
А потім ставив той шток назад,і просто капсулював ;)
Як на мене,то дуже зручно
 

yevgeniysl

Мисливець
Мужики поділіться, для чого миють гільзу? Є хіба різниця чи суто для естетики
Для долговременного хранения (10-15 лет и более) снаряженного патрона и самих гильз.Чтоб вновь засыпанный порох не разлагался быстрее под воздействием порохового нагара. Но такие лучше заряжать в новую не стреляную гильзу. Я раз в два-три года мою латунные гильзы, чтоб предотвратить коррозию..
Люди занимающиеся релоадом нарезных калибров моют их наверное после каждого выстрела.;)
 
Останнє редагування:

Юркеш

Новачок
Теперь проваливаются в патронник :)
Нех засмічувати форум але є в мене проблемка . Купив на форумі гільзи італійські декапсульовані обжаті і т.д.
Готуюся до качки зробив 120 патронів хотів відстріляти, атут опа а гільзочки обжаті (калібровані) через одну... питання чи реально у готовому патроні обжати донце гільзи в мене є упс7 і lee??? P.S. до того брав в Олександра гільзи таких проблем небуло, все було окей , знаю це мій косяк треба було пройти кольцем
Порада для Куба, колись так само стикався з такою проблемою вихід був наступний, токарю замовив обжимне кільце з двох напвформ, при чому в кожній напівформі є штіфт та отвір, які є направляючими, таким чином заряджений патрон донцем вкладається між двох напівформ та тісами здавлюютья ці напівформи ось і все після чого калібровочне кільце роз'єднуєтья руками на дві напівформи а донце гільзи становиться відкаліброваним.
 
Зверху