На Закарпатті буде мисливський бал...

lemesh_misha

Мисливець
На Закарпатті буде фестиваль, дегустація дичини і мисливський бал
За участі бадалівського сільського голови Імре Салаї, днями відбулися установчі збори організаційного комітету з проведення І-го фестивалю мисливців.

Захід заплановано на 15 вересня. Ініціатором масштабного дійства є уродженець села, голова районної ради Юрій Кноблох. Як стало відомо, ще до обрання його очільником району, Юрій Юрійович переймався питанням популяризації мисливської гастрономії. У Бадалові готуються до фестивалю мисливців

Організатори фесту готують відвідувачам багату та цікаву програму. Заступник голови районного товариства мисливців та рибалок, член оргкомітету Йосип Сейкель запевнив: фахівці галузі природокористування, члени первинних мисливських осередків району готові максимально співпрацювати з організаторами заходу. Пріоритетом програми стануть змагання на приготування страв з дичини, їх дегустація. А ще гості матимуть нагоду оглянути виставку тварин та мисливських собак, позмагатися у спритності із стрільби. На завершення свята відбудеться мисливський бал.
7dniv.info/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/39529
 

VADAS67

Слідопит
А з яких пушок змагатися будеме? Чи мож брати свої? Тай колися начне?
 

КАРПАТЕЦЬ

Новачок
Дуже добра ідея. Дайте контактні реквізити. Нас мисливців багато, (самому важко), може хтось чимось тай допоможе, маю наувазі фінансово. На організацію УТМР платимо хтозна.
 

lemesh_misha

Мисливець
Думаю що з рана,пушки з собов не варто брати ,бо треба її буде цілий динь за собов тігати ,а вто невдатно)))))))),бульше інформації не маю ,треба взнавати через свої УТМР ,бо на кулько я розумію то утм-ровські товариства роблят....
 

Tavelik.58-20

Мисливець
В західній люди як люди а в нас ...Хочу жити на заході))
Як пройде дійство поділіться фото.
 

Конфета

Мисливець
а почему же раньше не сообщили? можно было бы киевскую тусовку к вам подтянуть... а так жаль, уже не получится в этом году.
 

TOZ-34ER

ветеран форуму
надійна команда
Тут головне щоб частіше влаштовували такі фестивалі.
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Шкода що це мадярська ініціатива. Українцям треба більше ангажуватися у такі заходи....
 

TOZ-34ER

ветеран форуму
надійна команда
lemesh_misha вітаю Вас із 2-м місцем!!!! Дякую за ссилки і фото!
 
Зверху