old hunter
Снайпер
Вони просто завеликі, як я і казав.
А потерта стічка сфотографована з 10 см., тому і виглядае так жахливо.
А потерта стічка сфотографована з 10 см., тому і виглядае так жахливо.
То Ви признаєте що стан " Виглядає так Жахливо"потерта стічка сфотографована з 10 см., тому і виглядае так жахливо
Візьміть любу користовану річ і сфотографуйте її з 10 см. Ви будете здивовані, виглядае як ганчірря. Просто ця стрічка штучна і затерлась відразу. Там немае не то що нічого критичного, зовсі нічого. Це були мої чоботи, я знаю що кажу.То Ви признаєте що стан " Виглядає так Жахливо"
А з відстані 5 метрів вони"нічого собі" ))
та 80 гр на нову поштуМоже откриємо банку на 1500 грн?))
+ 1500))та 80 гр на нову пошту
Тут по фото видно все косяки, а в вашем объявлении ну как новые, потёртости сфоткать посчитали лишним.Ось ТС купляв собі "канадские сапоги отличного качества и состояния"...
Там питань до продавця не було, як вважаете чому?
Може тому що там "состояние действительно отличное".
https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Сапоги-бахилы-sorel.85905/#post-960641
И тему не створював "На розсуд товариства..."
Дійсно , як носити взуття з такими значними вадами, куплене за півціни від нових?Жесть... Продавець впарив, а тепер - я не я і хата не моя.....
Чого дивуватись, ви почитайте його інші попередні пости де він любить вихвалятись, як потрібно вміти відстоювати себе, ... а не бути тим хто гне спину.Жесть... Продавець впарив, а тепер - я не я і хата не моя.....
Все!Чим далі, тим більше.В цей час повага повинна бути вища ніж гроші!!А тому таким не місце в нашому колективі.
[/QUOTEВ
Дякую за розумне та ,виважене рішення.
Щоб Ваш пост не пройшов поза увагою, то можливо потрібно створити тему типу голосування або звернутись до адміністрації Форуму з цього приводу. Колись піднімав тему типу Форум чи ОЛХ, але й вона затихла, хоча «За» було не мало….Я би заборонив продавати всякий непотріб який не стосується полювання.
Погоджуюсь, але то має бути ініціатива адміністрації.Щоб Ваш пост не пройшов поза увагою, то можливо потрібно створити тему типу голосування або звернутись до адміністрації Форуму з цього приводу. Колись піднімав тему типу Форум чи ОЛХ, але й вона затихла, хоча «За» було не мало….