Небезпечні постріли з рушниці під час полювання.

tyrist 1945

Тигр
Ну якщо це мілкий шрот, на вильоті, крізь кілька шарів тканини - то ще пів біди, а ось дурень з нарізною - от то вже біда! Єдиний надійний метод - якнайбільша відстань до дурня! Як висновок, треба правильно обирати колектив, або взагалі, полювати наодинці... хоча ніхто не застрахований від того що дурень не прийде до тебе сам, як то кажуть: "усі під богом ходимо"
це точно!
 
  • Like
Reactions: kef

andremon

Мисливець
А мне больше всего, "понравилась" вот эта статья ......
http://www.zhitomir.info/news_168472.html
Що не кажіть а "ворон ворону ока не викдює" Не знаю що там хто на цю тему міркує, а я вважаю що люстрацію треба робити не зеленкою та сміттєвими контейнерами а ліхтарними стовпами та кулями! На сьгоді, для нашої України ідеї дідуся Лінча цілком логічні... якщо влада неспроможна вчиняти правосуддя - на це має получити право народ!
 

kef

Зброяр
А мне больше всего, "понравилась" вот эта статья ......
Так то ж про хабарників,яких вистачає в любій сфері де приймаються будь які рішення, а не про стрільбу з необережності, чи так просто ,по дурості!Думаю ,що і Ви за всю свою мисливську кар"єру були свідком, або чули про таку стрільбу,горе мисливців!.
 

Копатыч

Зброяр
Ви за всю свою мисливську кар"єру були свідком, або чули про таку стрільбу,горе мисливців!.
Я не только видел и слышал, получил дробину "семерки" в щеку (рикошет, от воды), батя получил "еденицу" (зайца охотили, стрелял "чудак"......), много чего было, за 29 лет (официальный стаж) охоты ......
 
  • Like
Reactions: kef

kef

Зброяр
То Ви ветеран полювання.:D.А така ситуація була і в мене,тільки отримав в спину шротину-0000 .Врятував бушлат "афганка" та грубий світер.
 

kef

Зброяр
На жаль статистика як з летальними випадками так і тілесними вогнепальними продовжує зростати....
 

Trigal

Снайпер
У отца в ногах сидит 47 дробин "семёрки". Друг зарядил на охоте в зарослях. Давно это было, лет 40 назад. Дробь извлекать не стали (хирурги посмотрели на снимки, сказали что что бы всё извлечь - надо ноги через мясорубку пропустить ))) Так и ходит всю жизнь с дробинами в мышцах.
 

Tvereziy

Мисливець
Це все через халатність усіх доблістних працівників, які мають безпосереднє відношення до видачі дозволу на придбання, а саме, мед. заклади, які за винагороду видають усі довідки і сертефікати. А також працівники, які видають довідку про проходження курсів по поводженню з вогнепальною зброєю. Можна сміло образно сказати так, видають усім, сліпим, кривим і горбатим. Сумно панове, сумно від того, що нашій країні і людям до цивілізаційних норм життя та буденного побуту далеченько. Не можу собі уявити, щоб європейські мисливці дозволили собі під час полювання дуднити 40° спиртні напої, як бик помиї, а з цього і починається необережне та халатне відношення до зброї, залив рило і все знає, фраєр хоч куди! А тоді починають гатити і шмуляти на всі боки. Якось так. Все зказане про більшість охотніків, бо назвати мисливцями таких людей неможливо по самій логіці мислення їхньої поведінки на полюванні.
 
Останнє редагування:

andremon

Мисливець
Іще один випадок, на цей раз у Дніпрі, і хоч не на полюванні, щоб не створювати нову тему думаю можна залишити його тут https://zbroya.info/uk/blog/16094_d...ti-z-karabina-i-poranili-zhinku-v-oblichchia/ У Дніпрі, 2 серпня, двоє осіб у стані сильного алкогольного сп’яніння «влаштували салют» з вогнепальної зброї. Одна з куль влучила в обличчя 26-річний дівчині, яка розмовляла по мобільному біля магазину за 500 м від місця стрілянини.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Несколько лет назад,на коллективной охоте на копыто,когда возвращались с номеров,один из охотников не разрядился и перепрыгивая через небольшую канаву произошел непроизвольный выстрел,все просто были в шоке от такого происшествия...В обращении с оружием техника безопасности превыше всего,а правила написаны кровью.
 
Зверху