Недобросовісні продавці ЗБРОЇ

Статус
Закрита.

Ангел

ветеран форуму
надійна команда
Чому були невказані всі недоліки по зброї одразу і замітьте на фото ніодної тріщини на рукояті ? Як так виходить в темі продажу зброя ідеал а по телефоні розказуємо зовсім друге??? Що це як не завідома введення в оману покупця? Я розумію що тут зараз зібрались захисники Туриста і будуть" закльовувати" мене як ворога. Але ніт непройде!!!!
Так якщо у вас до нього стільки питань дайте йому можливість відповісти, а по іншому це виглядає як особисте предвзяте ставлення !

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Так якщо у вас до нього стільки питань
В мене до нього питань нема він знає за що має бан і на скільки часу. Його в особисті повідомлено і розяснено про це!

Я хочу почути Вашу думку це нормально виставляти фото без тріщин невказувати це в описі а по факту в телефонні розмові вказувати це покупцям! Дайте Вашу відповідь!

Олександр 1983

Мисливець
В мене до нього питань нема він знає за що має бан і на скільки часу. Його в особисті повідомлено і розяснено про це!

Я хочу почути Вашу думку це нормально виставляти фото без тріщин невказувати це в описі а по факту в телефонні розмові вказувати це покупцям! Дайте Вашу відповідь!
Звісно це не правильно. Але ми зараз "перемиваємо кістки" людині навіть не вислухавши його. Це теж не правильно. Я думаю потрібно щоб товариство все ж таки почуло з перших вуст чому так трапилось.

Останнє редагування:

Ангел

ветеран форуму
надійна команда

А форумчани хочуть почути пана Ігоря!
До чого тут моя чи ще чиясь думка, ви одноосібно публічно звинувачуєте людину не давши йому навіть спроби щось роз'яснити товариству !!!!!

Останнє редагування:

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда

А Ви навіть не припускаєте такого варіанту: як розміщував об'яву - не помітив вад, а коли ретельно готував до очних "оглядин" - побачив, про що відверто повідомив покупця, який виявив реальну зацікавленість і повідомив про візит? Покупець був проінформований, тим не менш приїхав, оглянув і купив! Продавець, якщо я вірно зрозумів, у вигляді моральної та матеріальної компенсації зробив знижку, дав "бонусів"... Мені взагалі не зрозуміло, з чого покупець здійняв галас? Це ж наче було його свідоме рішення? Чи можна пересічним форумчанам дізнатися суть і форму його звернення до Вас, як Модератора?
Як на мене, тема "з душком"...
А з Ігорем я б у розвідку пішов!

Останнє редагування:

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
До чого тут моя чи ще чиясь думка,
Ось так гарно уникаєте незручних відповідей. Далі Вами говорити немає про що!

А Ви навіть не припускаєте такого варіанту: як розміщував об'яву - не помітив вад
Не припускаю. Тому що фото явно заретушовані .

Бану знімати ніхто не буде це необговорюється! Тема створена не для цього. Тема створена для того щоб почути думки форумчан. Хто хотів той висловився і сказав своє бачення. Хто хотів захищав недивлячись нінащо.

Вердикт теми такий для всіх продавців зброї та і нетільки за такі порушення як приховування недоліків будуть суворо каратись і присікатись не зважаючи на те скільки у Вас є захисників на форумі.
Ще раз првторюсь ми не боїмось непопулярних рішень. Нас цікавить порядок на форумі!!!!

Тему закриваю всім дякую за увагу!

Статус
Закрита.
Зверху