Де в чому ви на 100% праві.
Ми завжди колемо кабана в двох з батьком, одному не зовсім зручно, так за це время коли смалимо і миємо ітд, багато чого нагадуємо, ( як дід будучи колієм колов по селі свині), які ситуації були в батька при цьому процесі, тай про життя є час поговорити.
Є трошки і магії ( перед смалінням відрізаємо 5-6см кінчика хвоста і кидаємо в хлів).
Де хто читає і думає от селюки...
Але ми хоч трошки споживаємо якісну продукцію, купиш у магазині Польську картоплю а вона даже не пахне, купиш у Сільпо м`ясо починаєш жарить а воно або біліє, або з нього виділяється коричнева густа рідина,Купиш на базарі сало, каже горофяночкою смалили, а воно як вата без вкусне.
На роботу колегам винесеш посмакувати салка то вони і дошку облизують.
Діти асфальту не зрозуміють.