Ніж Infiner, сталь D2

zlody

Мисливець
Повторюсь хим состав это как ингридиенты для приготовления пирога. Главное рецепт.
 

Володимир0504

Слідопит
Володимир, дякую за розгорнуту відповідь, але суть мого питання була не в цьому. Я не лише маю дофіга ножів з Х12МФ, 690, АТС-34, 440С...., а і сам їх роблю. Суть питання була в тому, що на моє запитання продавцю, "чому він впевнений, що на китайці Д-2", продавець відповів, що "Д-2 ні з чим не сплутаєш". От мені і цікаво було дізнатися, як людина взявши в руки ножа , візуально ідентифікує марку сталі. Я б зрозумів, як би він відповів, що він поклав лезо в воду і воно заржавіло, або провів по ньому рідиною для вороніння і воно потемніло, а після цього перевірив твердоміром і підтвердилася заявлена 59..... і це дає підстави стверджувати, що це з великою ймовірністю таки Д-2.
Що стосується того, що х12МФ не кується - прийдеться викинути мої ковані ножі з Х12мф, я не знав, що їх не існує...
Дякую вам.
 
Зверху