Мене цікавить розшифрування клейм та встановлення виробника. По клеймах можна визначити звуження стволів. Приклад є на одному з фото. Лоб колодки інформативний для стрільця, а ця рушниця більше антиквариат для колекціонерів! Ну, і приблизна вартість)Де фото лоба колодки? Фото прикладу. Що в стволах, які звуження?? Як її оцінювати?
16ка Франка Ягера,51 р.в.місяць погано видно.При умові чистих стволів,без втручань,відсутності шатів до 1000 ам. президентів.Має чокові звуження .W під короною на це вказує.Поки якось так
А може в і березні?Виготовлено в вересні 1951 року.
Можна чітке фото напису на гаку ? Переглянути вкладення 979306
Що Вам не влаштовує?Де я писав що 1000?Я написав до 1000,а це може бути і 500 і 900 баксів.На перший погляд дерево рідне,гвинти без втручань,а якщо вони і були то мінімальні і щасливі.Ринок ціну підкорегує.За що1000 В даному випадку.? За відсутність лоба колодки (фото). За відсутність фото дерева с усіх сторін? Відсутність положення ключа? І який може бути антикваріат-51 року? Поясніть, Вашу позицію-для поціновувачів колекційного стану рушниці, зі слів власника. Про стволи-мова навіть не йде, Це не головне, стан- опускається власником. А ціну- видай!!!
Вважаю, що приклад новозроблений.На перший погляд дерево рідне
Клейма не всі гарно видно.Мене цікавить розшифрування клейм та встановлення виробника. По клеймах можна визначити звуження стволів. Приклад є на одному з фото. Лоб колодки інформативний для стрільця, а ця рушниця більше антиквариат для колекціонерів! Ну, і приблизна вартість)
Теж бачу чітку 9!Виготовлено в вересні 1951 року.
Може й так,я бачу що ніВважаю, що приклад новозроблений.
Фото гаків,чіткі і з різних місцьПрошу допомогти з визначенням виробника та вартості гладкоствольної горизонталки.
Гаразд. Зроблю і дозаветужу разом з іншими!Виготовлено в вересні 1951 року.
Стволи не хромовані, проте без глибоких раковин. Спробую сфотографувати і викладу.Клейма не всі гарно видно.
Звуження там звичайні. Думаю, що чок і посилений півчок. Ще клейма кажуть про те, що це суто дробові стволи. Більш точно тільки проміри звужень.
Дату визначили. Приклад скоріш за все не оригінал. Колекційну цінність воно не представляє - може через декілька десятиліть і буде та не зараз, та й то таке собі питання.
Який стан в середині стволів ?
Що за клеймо на гаку ?
вартості
Вже й фото « лоба» не допоможе… 300-400$ і то….проте без глибоких раковин.