ОБЕРЕЖНО ШАХРАЇ

Статус
Закрита.

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Тему створю спеціально тому що активізувались шахраї, почастішали випадки видурювання грошей з покупців зброї!
БУДЬТЕ ПИЛЬНИМИ не ведіться на "халяву". Як правило безплатний сир в мишоловці! Якщо звязуєтесь з продавцем і отримуєте його дані не полінуйтесь зайти в розділ КИДАЛИ І ШАХРАЇ на форумі!!! Перегляньте списки почитайте теми! Будьте уважними з внесенням ЗАВДАТКУ як правило на цьому все закінчується покупець дає завдаток і шахрай на звзок більше не виходить!

Не давайте себе обманути БУДЬТЕ ПИЛЬНІ
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Памятайте!!! Що купівля зброї через поштові пересилки незаконна.
Якщо Ви все ж таки на свій страх і ризик вирішили піти цим способом тоді користуйтесь накладним платіжем. Коли з вас вимагають завдаток, просіть фото дозволу на зброю та зрівнюйте з реквізитами банківської карти. Постарайтесь дістати як омога більше інформації про продавця.
Якщо ПРОДАВЕЦЬ відмовляється від Ваших прохань надати інформацію, переносить на завтра, відговорюється. Вартує задуматись і насторожитися. Особливо у випадках коли Вам говорять що ціна в двічі дешевша за ринкову ціну а рушниця в супер ідеальному стані і що такої Ви більше ніде не знайдете!


З послідніх випадків покупцю телефонував старший чоловік років 60-70 Старші за віком легше входять в довіру! Далі розповідь була за стандартною схемою "генеральська рушниця" "ідеальний стан" "ціна за пів даром" "терміновий продаж". Покупці платили завдатки в розмірі 500-1000грн. Результат купа обдурених людей на нашому форумі і купа на сусідніх мисливських ресурсах! "Памятайте безплатний сир тільки мишоловці"


БУДЬТЕ УВАЖНІ
 
Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху