Обмін рушницями на відстані

WEGA

Мисливець
Підскажіть на скільки це безпечно і які в цему обміні підводні камні? чи є ризик обману і взагалі хтось так робив? як не лоханутись ))) через зеленку.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
як не лоханутись ))) через зеленку.
робив так тільки з машинами, ситуація називається "бе-бе хто кого на...", яка різниця все одно потрібно брати рушницю в руки та оглядати її, прикладатись ну і таке інше. я Вам можу сфотографувати Беретту, а вислати Тоз-бм, перед тим вписавши його у дозвільника у Вашу "зеленку", яку Ви йому вишлете поштою напередодні.тоді що? у міліцію не звернетесь бо Вас же і накажуть. Ви ж як жинились то примірялись певно:D:D, а тут аке важливе діло РУЖЖО! без примірки ніяк!
 

WEGA

Мисливець
шкода ))) предлагають ата армс CY на мій тозик але далековато (((
 

Vitalij11111

Мисливець
може й збіг, але я брав якраз Ату СУ в Донецьку до певних подій. По опису на цьому ж сайті нова рушниця, хлопець випадково бабахнув дома в стіну то жінка наїхала або я або рушниця. Рушницю бачив тільки на фото .Вислав дозвіл йому , він все переоформив у дозвільній , договорились на дату , я приїхав привіз гроші і забрав ствола і дозвіл. Може повезло чи як там , а рушниця дійсно була нова з усім необхідним +бонус банка недешевого балістолу спрею та повномірний чохол. Рушницею дуже задоволений.
Думаю, що є смисл поїхать з дозволом подивиться, потримать в руках, в ідеалі й пострілять в мішень, а тоді оприділиться. Крім того у вас є друга сторона, можна домовиться про зустріч чи на Вашій чи його стороні, а гроші на дорогу розділить на двох. Якщо це не кидок однієї з сторін угоди, то думаю Ви без проблем домовитесь про таку зустріч. Удачі.
 

Грищенко

Снайпер
Якщо це не кидок однієї з сторін угоди, то думаю Ви без проблем домовитесь про таку зустріч.
100%
предлагають ата армс CY на мій тозик
Уж больно заманчивое предложение.Тут два варианта,-либо кидок,либо редкая удача.Як не пошитись у дурні,-вам уже порадили
є смисл поїхать з дозволом подивиться, потримать в руках, в ідеалі й пострілять в мішень, а тоді оприділиться. Крім того у вас є друга сторона, можна домовиться про зустріч чи на Вашій чи його стороні, а гроші на дорогу розділить на двох.
 

WEGA

Мисливець
500км дороги- це не мала відстань і йому потрібно буде мій тоз в зеленку свою вписувати теж, бо це обмін, як це правильно зробити?
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
Каждый должен проехать по 500 км в одну сторону! Помните где бывает бесплатный сыр? К оружию нужно относиться серьезно, никаких пересылов хорошо если БМ продадут по цене Беретты, а если из него кого-то... Или хотят, так тут гемороя можно преобресть лет на 15, короче поезда и автобусы ходят пока регулярно!
 

WEGA

Мисливець
Дякую, тепер точно знаю, що ніяких зеленок по пересилу, краще переплатити ніж потім ночами не спати...
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
це точно, взвгалі то придбання рушниці це також пригода - очікування дозволу, пошук бажаної рушниці, поїздка за нею, оглядини - це або кохання з першого погляду або ні, тут не діє "стерпится - слюбится". насолджуйтесь такими моментами, не так зараз багато радостей у житті!
 

Skalen

Новачок
Без огляду брати не раджу,бо купете на одне мiсце гiморой i зрозумiйте що вибiр рушницi гарячки не терпить. З пов
 

WEGA

Мисливець
Все передумав ))) після того як стріляють турки і мій тозик, зробив висновок - не хочу п'ятизарядки я ще своїм толком не на полювався
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
добре що вчитесь не на своїх помилках, а на чужому досвіді
зробив висновок - не хочу п'ятизарядки
всьому свій час - матимете і те і інше, я загорівся 5зарядкою коли з доступних були лише мр-153, мц-2112мр(нові) та тоз-87, якого навіть магазини брати не хотіли. почикайте і матимете достойного "італійця".
своїм толком не на полювався
а це діло третє - буде мир, спокій, стабільність - тоді і полювання буде веселіше.
 

WEGA

Мисливець
Я про те що дозвіл тільки у листопаді оформив, придбав рушницю і не встиг зрозуміти який скарб тримаю, п'ятизарядка це діло наживне, якраз долар здає позиції...
 
Зверху