Обрезка пыж-контейнера

Статус
Закрита.

senya 2011

Мисливець
Добрый день коллеги . Знаю есть охотники которые обрезают амортизатор на пыж-контейнерах, Сильвер, Е-36 и других моделях. Кому-то нехватает высоты для закрытия патрона ну а кто-то вместо амортизатора использует "свой рецепт" это или обычные ДВП или войлочные пыжи или же набор пробковых пыжей. В каких случаях это рационально и экономно а в каких это просто головная боль, к тому же можно купить стаканчики без амортизатора за недорого и не маяться обрезкой? И заодно подскажите кто практикует, эффективность этих самых составляющих которые используете вместо амортизатора и при каких обстоятельствах применять те или иные компоненты при отстреле . С УВ.
 

Стас1976

Новачок
добрий день.
я практикую. Обрізаю, тому що давно купив ну дуже багато контейнерів. Стаканчик там добрий, обтюратор також. а амортизатор нікудишній. Не пропадати добру. то я амортизатор викидаю. Ставлю пробку. Результатом задоволений. На цю тему на ганзі сотні сторінок тексту, відстріли. А пурги скільки....
Якби зараз запитали як спорядити - порадив би всю дрібноту споряджувати в готовий контейнер чи півконтейнер та не морочити голову. (я на пробу в спортивних цілях купував майже всі моделі пижів- контейнерів, що є на ринку для 16 калібру. уяву про асортимент та якість маю.)
Шріт від п'ятого номера (в мене він йде на пізнього голуба й осінню качку) та й більший робив би з пробкою. Але тому, що люблю цей процес, та заради декількох відсотків "приросту" готовий затратити трошки свого часу.
Все сказане стосується мисливських патронів стандартної навіски. Надто легкі та магнум не споряджаю. Не маю потреби в таких набоях
 
Статус
Закрита.
Зверху