Volodia Hirniak
Мисливець
https://m.facebook.com/story.php?st...vYbky1brUvZwBJGgD9gAHuVeSl&id=100077356874817
Це вже справжній казус буде...
Це вже справжній казус буде...
на півдні він вже декілька років
Так то ж на Півдні. Там вони давно. А то вже і сюди дісталися.на півдні він вже декілька років
Може просто прийшов до городських... Весна на вулиці!Напевно нору нову шукав)))
Тюююю.... Ми, вже забули коли буди ті лиси, а тебе до сих пір "плющить"Переглянути вкладення 880330 Переглянути вкладення 880331 Переглянути вкладення 880332
Видно лиси та вовки недоїли. Вже бігають прямо таки по центру міста
ПС: ті косульки, що бігали по Чопу, так і далі періодично бігають. Раз-два за місяць бачу. Навколо Чопа те ж саме - фазани, вутки, припутні, косулі зовсім совість втратили, ведуть себе як господарі
Борцям з лисом пламенний прювєт!
А ти думав, що це в Чопі?
чекай сезону, потім побігаєш за нею, щоб це фото віддати, а вже потім зберетесь чоловік сто (ціла рота вважай!) і може, (наголошую може!) і заганяєте її, бо на той рік ще приведутьПереглянути вкладення 889023
Молоді лисички вже цікавляться, що робиться в селі....
Як не буде чемна, то може в мене і до сезону не дожити.... Я ж штатний єгер і сплачую членські внескичекай сезону, потім побігаєш за нею,
собі на зарплатуЯ ж штатний єгер і сплачую членські внески
Більше на збиток)))собі на зарплату
Ні... Вони в нас нормально живуть і так до сезонуна норах виводкових не забирали виводки цьогоріч?
"риба й зайці заведуть в старці" то мені так дід мій покійний казавБільше на збиток)))
ну то вважай боротьби з хижаком ніякої, просто як вид полювання під час самого полювання.Вони в нас нормально живуть і так до сезону