Значить теж проведуть відстріл лиса)
Думаєте москальські дрг маскуються під скажених лисиць?Ніхто не замітив часом що переважно всі новини про сказ, йдуть з Чернігівщини, не дивно?
Ну з останніми новинами, я думаю що це справжні лисиці)Думаєте москальські дрг маскуються під скажених лисиць?
Я подумав, що на Севера намікаєте))))) То він повинен бути привитийНу з останніми новинами, я думаю що це справжні лисиці)
))) Ні, не на нього, я про курськЯ подумав, що на Севера намікаєте))))) То він повинен бути привитий![]()
![]()
![]()
В Курську не то, що лиси, там і миші обісралися, не кажучи про кадирівців))) Ні, не на нього, я про курськ![]()
![]()
Я ещё хочу дополнить то, что химия на полях почему-то сейчас когда нет охоты и браконьерства массового на дичь не действует и дичи полно по крайней мере там где я охотился, а когда была охота многие химию ставили на первое место.Період коли молоді лиси "йдуть в самостійне життя" - їх завжди повно вздовж доріг, збитих, біля ставків крадуть жратву в рибалок і ті. Банальне молоде-зелене, цікавість і звісно гине велика частина молодняка. І не тільки в лисиць. Це природа .
Завжди тему лисиць мусують через призму "багато лиса - нема зайця, птиці, біда, катастрофа". Третій рік закрите полювання - ті ж зайці, птиці, косулі вже "серуть на голову". А руки чешуться. Звісно, згадують черговий раз про сказ. Це при тому, що 20 проц не контрольованої території України + 10 процентів відселеної (Донецька, харківська, Сумська, херсонська , запорізька) і цифра ця на сьогодні росте. Це мільйони людей, які думають про все що завгодно, і я впевнений - менше всього про сказ.
Ображу багатьох - нам (вам, їм, комусь) черговий раз нєхуй дєлать як піднімати тему "боротися зі сказом"?????
то називається ІПСО. нагнітання ситуації по окремому питанню, а потім його героїчне намагання вирішити за чималі гроші.черговий раз нєхуй дєлать як піднімати тему "боротися зі сказом"?
лиси казяться, бо внески не сплачені, але самовіддані егері всіх врятують - переможуть сказ, і не одноразово!явища і адекватність мір і засобів по його запобіганню і ліквідації, в разі необхідності.
Проблема є, і вона ( у більшості випадків ) замовчується, а не висвітлюється.Та для чого його нагнітати, якщо проблема дійсно існує і цьому є офіційні підтвердження? Інша річ, це масштабність цього явища і адекватність мір і засобів по його запобіганню і ліквідації, в разі необхідності.
Це інформація від представника утмр. Той пан так і каже: "по моїй інформації" без будь якого посилання на мало-мальськи офіційне джерело. Сказом займаються інші організації, ветеринари і медики. Хід моїх думок зрозумілий? Дякую.https://mukachevo.net/news/za-ostan...uvaly-28-vypadkiv-skazu-u-tvaryn_6266607.html
За останні 2 роки на Закарпатті зафіксували 28 випадків сказу у тварин