Обставка з лисом по областях

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Артур, які трупи, що ти пишеш? Не рахуючи перших кількох прикордонників, які загинули о 5 ранку 24.02.22 на самому кордоні, перші трупи з'явилися на нашому напрямку біля рубіжного-сіверськодонєцька, це більше 100 км від тих місць, про які пишу.
Фактор беспокойства можливо, але по слухам таж кацапня з місцевими підарами ганяють кабанів регулярно, вже наладили "духовних скрєпи", тобто все як має бути.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Артур, які трупи, що ти пишеш
трупів на лінії зіткнення та частин тіл
але вони маю властивість розселення
так наче зрозуміліше буде. тобто коли їх в надлишку біля кормової бази, то вони розселяються, туде де їх менше і їм спокініше - в т.ч. в твій регіон.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Шо там по лису по областях чути, сьогодні ж 02.11?
Особливо цікавить Кіровоградська область як по інших районах

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
так сьогодні мали би за ним бігати! а тут шось так склалось і нараду провели, і доручення роздали, і бригади язиком сформували, ті внески поплатили (до речі й небагато - ніби 900 з лісничою) і ..... ні ху... чого не сталось, лис спав мирно :)

VS1975

Снайпер
так сьогодні мали би за ним бігати! а тут шось так склалось і нараду провели, і доручення роздали, і бригади язиком сформували, ті внески поплатили (до речі й небагато - ніби 900 з лісничою) і ..... ні ху... чого не сталось, лис спав мирно :)
Внески зібрали, нараду провели. Що ще треба ? Не все зразу :p.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Для людей вона не несе небезпеки))
та. то ви розкажіть тим хто в області нараду проводив на рівні перших осіб. тре боротись. а там і з лисом попутно боротимуться :). старим методом і засобами - на 100 мисливців 2 лиси. шкода, хоч би гончаки вибігалися в кого є, бо по 3 роки без роботи.

Соболь 2000

Слідопит
Полювання буде напевно проводитися виключно з карабінами з оптикою:rolleyes::rolleyes:, ну щоб як то кажуть білку(лиса) в глаз ,щоб шкуру не зіпсувати!!!!

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Полювання буде напевно проводитися виключно з карабінами з оптикою:rolleyes::rolleyes:, ну щоб як то кажуть білку(лиса) в глаз ,щоб шкуру не зіпсувати!!!!
а нам звідки знати? якщо в бригади на лиса йдуть за поіменним списком, то на боротьбу з АЧС виключно за посадовим. і головне, чим вища посада, тим більшу жагу відчуває держаний муж захистити люд простий та темний від страшної чуми, врятувати кожне поросятко з приватних домоволодінь, на що не жалкує ні часу свого, ні матеріальних витрат, ні печінки своєї, бо чума є страшною хворобою і потребує частої дезинфекції спиртовмісними рідинами. отак. а ви кажете карабіни...
люди здоров'я кладуть задля такої боротьби!

север

ветеран форуму
надійна команда
а нам звідки знати? якщо в бригади на лиса йдуть за поіменним списком, то на боротьбу з АЧС виключно за посадовим. і головне, чим вища посада, тим більшу жагу відчуває держаний муж захистити люд простий та темний від страшної чуми, врятувати кожне поросятко з приватних домоволодінь, на що не жалкує ні часу свого, ні матеріальних витрат, ні печінки своєї, бо чума є страшною хворобою і потребує частої дезинфекції спиртовмісними рідинами. отак. а ви кажете карабіни...
люди здоров'я кладуть задля такої боротьби!
Та не зовсім так. Знаю, напевне, що і дядьків сільських залучають з первинних колективів. Одне, що їх у нас в селах практично вже не залишилось.... А відстріл планується ближче до середини листопада. Так сорока на хвості звістку принесла. А що по списку, то це факт. Інакше не можна, впевнений, це всі розуміють.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Знаю, напевне, що і дядьків сільських залучають з первинних колективів
є таке щодо бригад по лису, а знаєте чого? я знаю - скажу, то всі знатимете: паньство, воно, як правило собак не дьоржуть - норних там чи гончаків, їм впадло, а в таких дядьків з сіл ще полишались лайки, гончаки, часто без паспортів і родоводів, але працюючих, от з метою проведення ефективної боротьби з хижаками (читай - організація дозвілля для ...) їх залучають, та й місцевість ті дядьки знають краще, і за собаками вони потім бігатимуть до темної ночі, щоб перейняти - бо шкода, свої ж.
імхо звісно.

север

ветеран форуму
надійна команда
є таке щодо бригад по лису, а знаєте чого? я знаю - скажу, то всі знатимете: паньство, воно, як правило собак не дьоржуть - норних там чи гончаків, їм впадло, а в таких дядьків з сіл ще полишались лайки, гончаки, часто без паспортів і родоводів, але працюючих, от з метою проведення ефективної боротьби з хижаками (читай - організація дозвілля для ...) їх залучають, та й місцевість ті дядьки знають краще, і за собаками вони потім бігатимуть до темної ночі, щоб перейняти - бо шкода, свої ж.
імхо звісно.
Десь так воно і є.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Можливо й так подекуди але бачив тіко кілька реально робочих псів саме в них
ну я за свій регіон можу сказати. і панства іноді лягаві (дратхаар), навіть хороші, а гончаків мало геть і ті у простіших мисливців. відійшло, як на мене, полювання з гончаками - все більше лайки звірового спрямування та драти, курци, з епаньйолами. з ними на лиса не дуже. перший мій драт натасканий був по лису добре. нинішнього я навіть не вчив та забороняв, щоб корости чи сказу не дістав, то він на запах лиса навіть не реагує.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
На рахунок бригад, списків, погодження з військовими, з поліцією, образи, непорозуміння - все це було у нас, в нашій частині Луганщини починаючи з 2014 року і до самого лютого 2022 року. Ніякого полювання, тільки відстріл лисиць, заходи по АЧС в цей період якось і не пригадаю. Тож, панове, звикайте до сучасних реалій, війна в країні.

Останнє редагування:

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
:) Пальці вже не ті, клавіатура на телефоні мілка, навіть в носі вже нормально не покулупатися :)

Зверху