Обставка з лисом по областях

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Треба дивитися яка взагалі була ціль відстрілу.
Якщо відкривали облавне полювання на хижаків з метою регулювання поголів'я - то одне. А якщо санітарний відстріл з метою проведення досліджень, то можливо відстріляли необхідну кількість для аналізів і поки все. Боюсь, що помилюяюсь в правильності і точності формулювань, але думаю хід моїх думок зрозумілий.

Охотник77

Снайпер
Якщо відкривали облавне полювання на хижаків з метою регулювання поголів'я - то одне. А якщо санітарний відстріл з метою проведення досліджень, то можливо відстріляли необхідну кількість для аналізів і поки все. Боюсь, що помилюяюсь в правильності і точності формулювань, але думаю хід моїх думок зрозумілий.
Саме така думка і в мене хоча не дуже цікавився цім питанням

Охотник77

Снайпер
Видно відстріл не робили і не здавали лисиць на аналіз ... нема лисиці - нема полювання
Я писав що в перший день добули лише 2 шт,більше я не ходив і не цікавився результатом але знаю що принаймі ще пару разів колектив виходив на відстріл

old hunter

Снайпер
Вибачаюсь перед громадою за флуд.
Мав вже давно звикнути до.........
Напишу модератору прохання почистити тему.
Гарного і спокійного вечора всім.

Небраконьер

Moderator
Команда форуму

Степанович 2

Снайпер
У неділю вдалось мені відкрити рахунок, в цьому сезоні, на лисицю ... перший загін, перший постріл і молода самичка здобута.
Були ще загони, лисиці, що понорились, ..
Ще хочу сказати по поводу здачі на аналіз. Прийшлось мені її сьогодні самому везти, бригадиру не підходило, а "ви взяли та будьте добрі здайте". Здавав цілу тушку, в лабораторії дівчата обурювались чому не сама голова, але прийняли, чекаю результат.

VS1975

Снайпер
У неділю вдалось мені відкрити рахунок, в цьому сезоні, на лисицю ... перший загін, перший постріл і молода самичка здобута.
Були ще загони, лисиці, що понорились, ..
Ще хочу сказати по поводу здачі на аналіз. Прийшлось мені її сьогодні самому везти, бригадиру не підходило, а "ви взяли та будьте добрі здайте". Здавав цілу тушку, в лабораторії дівчата обурювались чому не сама голова, але прийняли, чекаю результат.
З полем !

Степанович 2

Снайпер
Для полювання на лисицю бажано побільше людей, а їх немає ... на останні три роки відійшло 5 чоловік - 4 померли, одного недавно похоронили, загинув на війні. Частини теж нема, то хворий, то виїхали і такі є. Залишився "гулькін нос" ...

Зверху