tyrist 1945
Тигр
На сьогодні в районі відстріляні 47 особин лисиці. По області 198
В нас закрили відстріл лисів раніш запланованого часу
Вибачайте, не звертайте увагу.що саме так розсмішило)?
На вас не звертаю мені більш цікавіша думка норд 10Вибачайте, не звертайте увагу
Саме така думка і в мене хоча не дуже цікавився цім питаннямЯкщо відкривали облавне полювання на хижаків з метою регулювання поголів'я - то одне. А якщо санітарний відстріл з метою проведення досліджень, то можливо відстріляли необхідну кількість для аналізів і поки все. Боюсь, що помилюяюсь в правильності і точності формулювань, але думаю хід моїх думок зрозумілий.
Видно відстріл не робили і не здавали лисиць на аналіз ... нема лисиці - нема полювання.В нас закрили відстріл лисів раніш запланованого часу
Видно відстріл робили, але погано вчили зоологію в школі.Видно відстріл не робили і не здавали лисиць на аналіз ... нема лисиці - нема полювання.
Я писав що в перший день добули лише 2 шт,більше я не ходив і не цікавився результатом але знаю що принаймі ще пару разів колектив виходив на відстрілВидно відстріл не робили і не здавали лисиць на аналіз ... нема лисиці - нема полювання
Всі ми такі. Або, майже всі.коли нема полювання, ні про шо побалакати та рве дах, то усі ми починаємо роз'яснювати як повинно бути...
Навзаєм.Вибачаюсь перед громадою за флуд.
Мав вже давно звикнути до.........
Напишу модератору прохання почистити тему.
Гарного і спокійного вечора всім.
Почистив.Вибачаюсь перед громадою за флуд.
Мав вже давно звикнути до.........
Напишу модератору прохання почистити тему.
Гарного і спокійного вечора всім.
Дякую.Почистив.
З полем !У неділю вдалось мені відкрити рахунок, в цьому сезоні, на лисицю ... перший загін, перший постріл і молода самичка здобута.
Були ще загони, лисиці, що понорились, ..
Ще хочу сказати по поводу здачі на аналіз. Прийшлось мені її сьогодні самому везти, бригадиру не підходило, а "ви взяли та будьте добрі здайте". Здавав цілу тушку, в лабораторії дівчата обурювались чому не сама голова, але прийняли, чекаю результат.