Обставка з лисом по областях

Было видео на Ютубе может ещё и есть про человека который заболел бешенством, после контакта с животным прошло время потом начались проблемы и попал в больницу на 7 день умер, каждый день давал интервью страшная болезнь в конце его мозг достали и разрезали я уже не смог это смотреть. Это видео есть , проверил, если кто захочет посмотреть найдёт.

Volodia Hirniak

Мисливець
Я його щойно подивився, одним словом це мука, я б ліпше щоб так не мучитись зарядив би картеч. Але одне питання, реально від сказу нема лікування?)

иж 18

Слідопит
Я його щойно подивився, одним словом це мука, я б ліпше щоб так не мучитись зарядив би картеч. Але одне питання, реально від сказу нема лікування?)
Вовремя получить уколы, после укуса, есть там какой-то срок в который нужно уложиться. Других вариантов пока нет если покусало бешеная животина.

Altay1972

Снайпер
Та то може й кацап, але вакцина в них є, а у нас нема... перед війною один знайомий попав у таку ситуацію,
попередня машина збила собаку, він її підібрав та відвіз у ветеринарку, коли грузив в машину вона його вкусила,
у ветеринарці собаку не виходили і вона здохла, оскільки вона його вкусила, то запропонували відвезти труп собаки в держ ветеренарку, він відвіз, там йому сказали що їм труп собаки не потрібен, та щоб він відрізав їй голову їм на аналіз o_O, після шкандалю він залишив труп собаки та поїхав, але через три доби йому "відірвали" трубку та сказали що собака хворий був на сказ та потрібно проводити щеплення і такий караул що капець... але вакцин нема, він підключив всі свої спроможності і її (вакцину) привезли за 100 $ з белгороду. з того й вижив, та все обійшлося "легким" наляком...
на скільки мені відомо вакцини в нас нема й зараз, є якісь індійські чи пакистанські варіанти...тому хто нехтує засобами безпеки, випробуйте на собі індійсько-пакистанський варіант, белгородських варіантів вже нема і не буде, а життя одне, другої спроби не буде...

tyrist 1945

Тигр
Верораб» — від французького виробника «Санофі Пастер» у дозуванні 0,5 мл;
«Індіраб» — від українського бренду «Фарма Лайф»(пакування із форми in bulk фірми-виробника Бхарат Біотек Інтернешнл Лімітед, Індія) у дозуванні 0,5 мл.

mulyavchik

Снайпер
Північ Херсонської за 10 км від кордону з Дніпропетровською. 15 хв. тому. Побачив у світлі фар, летів 120 (тут треба швидко) та ще й піддав газу. Довго не роздивлявся, але "матьорий"...
Це ж тепер мене Борейко, мать, посадовить?
Гаплик Вам Олександре.Пан Борейко вже в дорозі на багатостраждальну Херсонщину

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Та то може й кацап, але вакцина в них є, а у нас нема... перед війною один знайомий попав у таку ситуацію,
попередня машина збила собаку, він її підібрав та відвіз у ветеринарку, коли грузив в машину вона його вкусила,
у ветеринарці собаку не виходили і вона здохла, оскільки вона його вкусила, то запропонували відвезти труп собаки в держ ветеренарку, він відвіз, там йому сказали що їм труп собаки не потрібен, та щоб він відрізав їй голову їм на аналіз o_O, після шкандалю він залишив труп собаки та поїхав, але через три доби йому "відірвали" трубку та сказали що собака хворий був на сказ та потрібно проводити щеплення і такий караул що капець... але вакцин нема, він підключив всі свої спроможності і її (вакцину) привезли за 100 $ з белгороду. з того й вижив, та все обійшлося "легким" наляком...
на скільки мені відомо вакцини в нас нема й зараз, є якісь індійські чи пакистанські варіанти...тому хто нехтує засобами безпеки, випробуйте на собі індійсько-пакистанський варіант, белгородських варіантів вже нема і не буде, а життя одне, другої спроби не буде...
Не здорово віриться. Я жив рядом, сусідня область, в невеликому районі і все було. І вакцини в угіддях розкидали, і в разі потреби вакцина для людей була. Це питання як мінімум контролювалося і такими речами не шуткують. І просто так ніякий лікар "просто так" вакцину не вколе. Це ЧП і відповідні карантинні заходи. І в разі "крайнього" - кримінал.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
І просто так ніякий лікар "просто так" вакцину не вколе.
вколе. батько мій звернувся до травматолога поліклінічного, через прокол у шкірі руки, коли знімав шкуру, голову я саме повіз на аналіз здавати, ще нічого не було відомо, але укол зробили, через 3 дні сказали, що лис здоровий, але він отримав всі 6 уколів протягом пів року. мало бути безкоштовно, але попросили за кожен укол 85 грн добровільного внеску в лікарню сплатити - там вже було як годиться - щоразу писав заяву, прикладав чек про сплату, ще там якесь бумаготворчество.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Може помиляюсь. Як мені пояснювали в лікарні, то такі речі робляться обов'язково через офіційну реєстрацію в журналах, мабуть на основі певних посилань на щось суттєве, висновок, аналіз, хз, а не просто так. Колись був в мене випадок з сусідським котом. Не все просто.

daw81

Мисливець
20241130_141406.jpg

В суботу було 7, взяли 6. Вчора бачили 2, взяли 1. Загалом за чотири виходи відстріляли 11шт. Інший колекти що полює з гончаками здобули десь 15шт.

VS1975

Снайпер
Зверху