Одежда охотника - какой же ей быть?

В чем лучше ходить на охоту

  • Военный камуфляж - все так ходят

    Голосів: 36 14,0%
  • Специальная однотонная одежда - олива/хаки

    Голосів: 121 46,9%
  • Классический охотничий костюм в европейском стиле

    Голосів: 55 21,3%
  • В чем встал - в том и пошел

    Голосів: 2 0,8%
  • Не вижу разницы - личное дело каждого

    Голосів: 69 26,7%
  • Только маскировочный костюм

    Голосів: 14 5,4%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    258

Аким

Мисливець
Ага,іще рушниці без антабок,щоб лакей носив........Але кожен з нас одягає те,що в змозі придбати.....
так о том и как бы разговор. Если одежду нужно носить европейскую, то давайте и законы европейские и их выполнение - от всех без исклов. А то получается вроде этого...что на фото.
1974293.jpg
 

Tvereziy

Мисливець
Я перепрошую за те, що встріваю у Ваш діалог, але ця тема не про те, що потрібно носити європейський мисливський одяг чи дотримуватись їхнього чи окремих європейських держав, а про те, як бачать і мислять наші українські мисливці на рахунок мисливського стилю одежі по нашій логіці мислення і по нашим можливостям. Ми ж колеги по полюванню не даремно називаємося з Вами мисливцями, а слово чи назва мисливпць походить від слова мислити.
З повагою і шаною до усіх мисливців.
 

Аким

Мисливець
Однако опросник оформил, без диалога, кто и каких взглядов придерживается. Диалог лишь продолжил свободное общение людей, имеющих одно хобби. Из английского Hunt(er), без предвзятости, следует, что действие сие означает "ловить" и тому подобное. Разве ловить не означает думать?
Конечно, как спецназовцам одеваться не нужно, но ... мне, например, не нравятся облегающие костюмчики британских правительственных чиновников, особенно, на их жирных фигурках, но сказать им, что они "не мыслят" как то не с руки.
где то так.
 
Останнє редагування:

Копатыч

Зброяр
А секендовоенныйкомок, нравится?

Прошу прощения, что использовал НЕ свою фотку, я думаю Александр меня простит (если что, попрошу модераторов, ее удалить), мне и уткам глубоко фиолетово, что будет на мне одето, под забродным комбинезоном, штаны в клеточку или секендовоенныйкомок ...... 80 % утиных охот, проходят, примерно, в таком одеянии ......, на какой хрен мне пиджачек, бабочка, гольфики и ботиночки, фетровая шляпа ......
 

kef

Зброяр
Як мені наприклад, одяг для полювання має бути зручним як і взуття.,а те чи б/у чи ні .,вибирати особливо не доводиться.Так як спроможність придбання у всіх різна.Були радянські "афганки" літні і зимові,кольору хакі та піску,берци різні.....найзручніша на літо була "мабута",нажаль від частого використання -зносилась......Як би була можливість придбати-невідмовився,тільки вже розміру знайти такого неможу......
 

andremon

Мисливець
Купив собі на прикінці минулої зими тактичні штани,
шиють начеб то десь у Херсоні, (не буду робити зайву рекламу, кого зацікавить можу скинути посилання) Так що хочу сказати після майже 5місяців доволі інтенсивної експлуатації, тканина змісова 50х50 х.б. та поліестер, так званий ріп стоп, має у собі щось типу кістяка з більш товстих ниток, завдяки чому водночас і легка і доволі груба, майже не мнеться, річ взагалі дуже гарна і зручна, я дуже люблю великі бокові карго кишені, але щоб вони не були занадто великі, як на натівських штанах, що чимось нагадує галіфе, а тут вони саме такого розміру як надо, прекрасно влазе гаманець, телефон, документи. Є вшита так звана "ластовиця" клинець у паху, коротше сіли як рідні! Там же крім штанів шиють і кителі у сучасному армійському стилі, ось саме задумав заказати собі костюмчик у оливі чи койоті, кольори і комуфляжі доречі у них є і інші.
 
Зверху