Одностволка в 20-му или помпа в 12(опрос)

Одностволка(20 к) или помпа (12 к)

  • Одностволка 20 к

    Голосів: 40 55,6%
  • Помпа 12 к

    Голосів: 32 44,4%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    72

север

ветеран форуму
надійна команда
"Затяжной" выстрел
в помпе: умом осознаешь возможные последствия, а левая рука, "рефлекторно" уже передергивает цевье-ужас, буквально. О пыжах в стволе-тоже факт. Кто хоть раз доставал их из ствола, после выстрела, меня поймет. Лично я- 1 раз, притом пыж-донный, в конусном переходе.
П.С. По моим охотам проголосовал за одностволку.
 

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
Вот не хочу этого, но зреет предубеждение, что выставляться будет одностволочник :((
Не в почете ныне одностволки.
 
Проголосував за одностволку. Надійніша.
В минулому році на закриття полювання по хутровому звірю, в товариша із кіровоградчини, за патронником в сантиметрах 20-30 в пятизарядці виросла груша. Думаю в наслідок відриву донного пижа пластмасової гільзи, який залишився в стволі.
Помпа присадибну ділянку охороняти згодиться.
 

Шурави

Снайпер
Из спорящих, один владеет ИЖ-12 и помпой, все в 12-м кал. Второй владеет ТОЗ-63 в 16-м и ТОЗ-63 в 20-м.
Но не в этом суть, суть я выше описал, все время у них разговор о одностволке в 20-м и помпе в 12, что лучше будет на охоте, надежней и т.д..........
Тут надо исходить из личных качеств спорящих. Если умеет стрелять и обычно трофей добывается из одного выстрела, то ответ очевиден. А если случается попасть с 5-8-10 выстрела, то конечно помпа.
Проголосовал за 20ку
 

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
Проголосував за одностволку. Надійніша.В минулому році на закриття полювання по хутровому звірю, в товариша із кіровоградчини, за патронником в сантиметрах 20-30 в пятизарядці виросла груша. Думаю в наслідок відриву донного пижа пластмасової гільзи, який залишився в стволі.
Помпа присадибну ділянку охороняти згодиться.
Ну и чем по сути отличается такой выстрел в поле и на приусадебном участке? Где бы ни поддуло тот ствол проблема боеприпасов низкого качества актуальна в любых случаях.
 
Ну и чем по сути отличается такой выстрел в поле и на приусадебном участке? Где бы ни поддуло тот ствол проблема боеприпасов низкого качества актуальна в любых случаях.
Я не про те...
Ви бачили коли небуть як це дійсво відбувається на полюванні, коли мисливець після кожного пострілу по качці пересмикує і по новому питається спіймати на мушку...
Два роки тому, на відкриття на качку, молодий мисливець із нашого колективу успішно дірявив небо помповиком...
Вже рік як є власником іж 26.
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Взагалі то ви порівнюєте непорівнюване, тобто пісю і палець
Повторюсь, тут потрібно парі закінчити, подробиці тут другому плані. Зараз скажу чесно, мені все одно що краще однодулка чи помпа, тут цікаво банальний многорічний спор. Ось опоненти і вирішили для себе питання за допомогою думки суспільства мисливців закрити.
А чому зараз мені все одно, я в любому випадку приймаю участь на банкеті за рахунок програвшого)))))))).
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Так і було сказано - "а давай за чію думку більше голосів, той і переміг".
 

Leodr

Снайпер
Всем доброго, оставил и я свой голос, но как сказали выше неравноценный спор, но то дело имеющих пари! Удачи и приятного Вам чаепития в субботу.
 
Зверху