Открытие 2012

Ангел

ветеран форуму
надійна команда
kleshenko;80831 сказав(ла):
как без приказа могут продавать отстрелки? По Сумской области такового приказа не поступало. Спецом в наш УООР ездил.
А Вы мне скажите как их по всем другим областям продают, сегодня был в нашем УООРе там отстрелку продают пишут в ней 11.08., а на словах говорят что охота с 25, вот такие пироги...
 

DGEKSON

Мисливець
fabarm803 писал:

kleshenko писал:
как без приказа могут продавать отстрелки?


Без понятия, продают сезонки по раёну 200грн. на 11-0е число, это 100%, а что будет дальше...


По 200грн???? У нас на пернатую 350грн!!!!!
 

Клещенко Д.М.

Мисливець
Открытие в Сумской области будит либо 18 либо 25, но Чмырь не пойдёт против Киева, так что скорее всего 25 числа. Обещают сообщить точную дату ближе к пятнице. Продажа карточек по Путивльсклму району отсутствует.
 

bamberas

Мисливець
Что там у вас за цены Житомирская область отстрелочные по 120 гр. разовые по 50 гр.
 

polkovnik

Мисливець
В г. Сумы идёт дождь - интересно, слабо-таки не перенести открытие тем "кто у руля" ?...
 

Шурик

Новачок
В Сумском УООРе не кто не будет добиваться своевременного открытия,им как сегда по....й!
 

mom

Мисливець
Так блин у Вас там ОДА ничего не запрещала! (Запретили только передвижение большегрузов).
Что по УООРу есть-ли приказ?
 

igarek

Мисливець
mom;81088 сказав(ла):
Так блин у Вас там ОДА ничего не запрещала! (Запретили только передвижение большегрузов).
Что по УООРу есть-ли приказ?
Звонил следаку знакомому-он говорит что с 25-го....блин,инфа получаемая с разных источников противоречит друг другу....теперь сиди и гадай
 

igor805

Новачок
На сайте Сумской ОДА никакой информации о переносе открытия нету ( вовсяком случае на вчерашний день).
 

igarek

Мисливець
Все таки будет перенос(((на 25-тое
хотя что тогда вот ЭТО????


Україна

ДЕРЖАВНЕ АГЕНСТВО ЛІСОВИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ
СУМСЬКЕ ОБЛАСНЕ УПРАВЛННЯ ЛІСОВОГО ТА МИСЛИВСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
«МИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО «НИЗИ»
Сумська обл. .Сумський р-н., смт. Низи, Низівське лісництво Тел.(0542) 61-00-59 ,
р/р 26005289128600 АКІБ «УКРСИББАНК» м. Харків; МФО 351005, код ЄДРПОУ 30811278
________________________________________________________________________________

Н А К А З


30.07.2012р. с.м.т.Низи № -29


Про проведення полювання
на території ДП «МГ «Низи»
у мисливський сезон
2012/2013 року

Відповідно до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» (із змінами і доповненнями) ,-

Н А К А З У Ю:

1.Установити такі строки полювання на території ДП «МГ «Низи»:

1.1. На качок (крім гоголя, черні білоокої, савки, огара, галагаза, гаги звичайної, лутка, крохалів), лиску, куликів (крім кулика-сороки, ходуличника, шилодзьобки, кроншнепів, чайки, лежня, дерихвостів, поручайника, крем’яшника, чорниша, перевізника, фіфі, зуйків морського, малого, великодзьобого, галстучника), голубів (крім голуба-синяка), перепілку, гусок:сіру, білолобу велику, гуменника -18-ї години 11 серпня до 31 жовтня2012 року включно.

1.2. Індивідуального полювання на копитних тварин:
- на самців оленя благородного, кабана та його молодняк, здатний до самостійного існування,- з 1 серпня 2012 року до 31 січні 2013 року включно.

-на самок оленя благородного, козулі, кабана , молодняк оленя благородного та козулі, здатний до самостійного існування,- з 1 вересня до 31 грудня 2012 року

1.3. Колективного та облавного полювання на диких парнокопитних з 3 листопада 2012 року до 30 грудня 2012 року включно , а колективного полювання на самців оленя благородного, кабана та його молодняк, здатний до самостійного існування - з 3 листопада2012 рокудо 27січня 2013 року включно.​

1.4. На зайця-русака, лисицю, єнотоподібного собаку у відкритих для полювання польових угіддях та у спеціально відведених лісових угіддях з гончими мисливськими собаками- з 3 листопада 2012 рокудо 27 січня 2013 року включно.

1.5.В лютому місяці 2013 року дозволити щоденне облавне полювання на вовка, лисицю , бродячих собак та котів бригадам мисливців, списки яких затверджено ДП «МГ «Низи», по спеціальних разових відстрільних картках, під контролем єгерської служби.

2. Установити, що:

2.1. Днями полювання є:
- на пернатих - субота, неділя та середа, а для мисливців з собаками лягавих порід і спанієлями (за винятком полювання на гусей) додатковий день полювання - четвер ;
- на копитних при індивідуальному полюванні - усі дні тижня, а при колективному та облавному полюванні - субота та неділя;
- на хутрових - субота та неділя.

2.2. Денна норма відстрілу зайця-русака одним мисливцем - один заєць. Норми відстрілу єнотоподібного собаки та лисиці не лімітовано.

2.3. Норма добування пернатої дичини одним мисливцем за день полювання не повинна перевищувати:
гусей - 3; куликів - 10; курочок водяних - 4;
качок - 5; голубів - 10; пастушків - 3;
лисок - 6; перепілок -15; норців великих -2.

2.4. Полювання на зайця-русака, єнотоподібного собаку, лисицю та пернату дичину проводити за відстрільними картками ДП «МГ «Низи» , у межах установленої пропускної спроможності угідь.

2.5. Полювання на диких парнокопитних тварин проводити за ліцензіями згідно із затвердженими Міністерством охорони навколишнього природного середовища України лімітами добування (відстрілу, відлову) диких парнокопитних тварин у сезон полювання 2012/2013 року та Положення про правила проведення полювань, поводження із зброєю та порядок видачі ліцензій на добування мисливських тварин» , затвердженим наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 17.10.2011 року № 549, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 19 жовтня 2011 року за № 1211/19949 .

2.6. Колективне полювання на парнокопитних тварин дозволяється проводити в складі не більше 5(п’яти) мисливців , а облавне полювання на парнокопитних тварин дозволяється проводити в складі не більше 20 (двадцяти) мисливців, включаючи нагоничів, і не більше двох разів в одному мисливському угідді (квартал, поле і т.п.) протягом сезону.

2.7. Добування вовка, лисиці та єнотоподібного собаки дозволяється здійснювати за наявності в мисливця ліцензії або відстрільної картки на добування інших мисливських тварин.
Відстріл вовка та лисиці не в мисливський сезон, або в заборонених для полювання місцях здійснюється мисливцями з дозволу Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства, а в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду - з дозволу державного управління охорони навколишнього природного середовища в Сумській області за письмовою заявкою користувача мисливських угідь.

2.8. Умови організації та здійснення полювання іноземцями, розмір плати за надані послуги й добуту продукцію визначаються відповідними договорами, що укладаються між іноземцями або юридичними особами, які організовують для них полювання, та ДП «МГ «Низи».

2.9. Відстріл мисливських тварин для ветеринарно-санітарної експертизи проводити відповідно до Інструкції з проведення вибіркового діагностичного відстрілу мисливських тварин для ветеринарно-санітарної експертизи, затвердженої наказом Держкомлісгоспу від 9 жовтня 2001 року № 94, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 24 жовтня 2001 року за № 900/6091. Тварин, добутих у порядку проведення селекційного та вибіркового діагностичного відстрілу для проведення ветеринарно-санітарної експертизи, зараховувати до ліміту їх добування у сезоні полювання 2012/2013 року.

2.10.Добування мисливських тварин для наукових цілей, переселення в нові місця перебування здійснюється протягом року за дозволами спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з питань охорони навколишнього природного середовища. На кожну відловлену тварину до початку її вивезення за межі господарства обов’язково закривається ліцензія.

2.11.Нарізну мисливську та переобладнану для полювання нарізну не мисливську зброю використовувати при колективному та облавному полюванні на диких парнокопитних лише з дозволу адміністрації ДП «МГ «Низи».
При спортивному полюванні на зайця-русака заборонити застосування нарізної зброї та набоїв спорядженими кулями та картеччю, полювання загонами та “котлом”.

3. У співпраці з представниками органів державної екологічної інспекції в Сумській області, державного управління охорони навколишнього природного середовища в Сумській області, Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства та УМВС України в Сумській області забезпечити охорону державного мисливського фонду від незаконного користування, дотримання мисливцями правил полювання, норм добування тварин , техніки безпеки на полюванні та пожежної безпеки в мисливських угіддях.

4. Визначити пропускну спроможність мисливських угідь в сезоні полювання 2012/2013 року, узгодити її з Сумським обласним управлінням лісового та мисливського господарства та державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Сумській області.

5. Забезпечити дотримання профілактичних заходів, щодо небезпечних хвороб. Сезон полювання починати з дозволу головного державного інспектора ветеринарної медицини району згідно із Законом України “Про ветеринарну медицину”.

6. Забезпечити дотримання порядку обліку, видачі й повернення ліцензій, відстрільних карток, обліку добутої дичини, організації та здійснення полювання.
Видавати мисливцям ліцензії та відстрільні картки із зазначенням у них конкретної дати та місця здійснення полювання.

7. Перед початком полювання забезпечити реєстрацію мисливців і проведення інструктажів з питань техніки безпеки при поводженні із зброєю та здійсненні полювань.
Допускати до полювання лише тих мисливців, які мають при собі документи на право полювання, передбачені статтею 14 Закону України “Про мисливське господарство та полювання”.

8. Головному мисливствознавцю Бондаренко В.С.. погодити даний наказ з державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Сумській області та своєчасно довести через засоби масової інформації встановлені терміни та порядок здійснення полювання на території ДП«МГ«Низи» у мисливському сезоні 2012/2013 року до відома громадськості , мисливських колективів та зацікавлених органів.

9. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.



Директор Ю.Б.Кузьмінов


ПОГОДЖЕНО
Заступник начальника державного управління
охорони навколишнього природного
середовища в Сумській області
_______________ / Попов О.В. /


Вик.Бондаренко В.С.
61-00-59
 

igor805

Новачок
Сезонку взял, иду заряжатся. Только кого бдагодарить вопрос.
 
Зверху