О капсюлях,все что знаем.

Androsh

Слідопит
Стор.2 даної теми.Грищенко сказав:
Всей полнотой информации по производителям я не обладаю,выложу что нарыл.
Российский КВ-209,-диаметр 6,15 мм (допуск 0,05 мм.)
Ceddite СХ-2000 (50, 1000) ,- диаметр 6.17 мм (допуск 0.02 мм.)
Fiocchi DFS -616 (614, 615),- диаметр 6.14 мм (допуск 0.02 мм.)
Испанский UEE-G (МАХАМ),- диаметр 6.19 мм (допуск 0.02 мм)
Таким образом самым тугим при посадке будет испанский UEE-Piston G,что и подтверждается многочисленной практикой,-капсюля с белой точкой самые "плотнолезущие" в стреляные гильзы...
Так воно і є на практиці.
Я б добавив до переліку Нобель Спорт 684/686/688 з характеристиками, які визначені для іспанського UEE-G (МАХАМ).
UEE-G ніколи не бачив у нас у продажу ніде. Мабуть якась екзотика...

Nikos_8

Мисливець
Ні, дещо не так.Я намагався зробити заміри під шляпки капсулів.А невеликий конус у СХ2000 дійсно є, перевіряв по заходу у стріляні гільзи.До половини йде вільно, після - з з натягом, але значно меншим, ніж 686.

Останнє редагування:

Zabar Andrij

Слідопит
Ні, дещо не так.Я намагався зробити заміри під шляпки капсулів.А невеликий конус у СХ2000 дійсно є, перевіряв по заходу у стріляні гільзи.До половини йде вільно, після - з з натягом, але значно меншим, ніж 686.
залежить від партії
в мене є партія сх з 6.19 під верхом, є 6,17
виробник заявляє розміри до 6.20

1682528196282.png 1682528206219.png

Вітаю всіх!
Ось такий чи такий коректор капсюльного гнізда разом вирішує усі питання по діаметру капсуля!
Я тут на форумі бачив і більш витончені варіанти - наприклад для УПС від пана Слесарь.
А вся ця метушня з сотими міліметра та порівняння по цьому параметру капсулів від різних виробників - не розумна трата часу та ресурсів.

Zabar Andrij

Слідопит
Переглянути вкладення 824686 Переглянути вкладення 824687

Вітаю всіх!
Ось такий чи такий коректор капсюльного гнізда разом вирішує усі питання по діаметру капсуля!
Я тут на форумі бачив і більш витончені варіанти - наприклад для УПС від пана Слесарь.
А вся ця метушня з сотими міліметра та порівняння по цьому параметру капсулів від різних виробників - не розумна трата часу та ресурсів.
мене сусіди не завжди розуміють, коли декілька сотень калібрую

marek777

Слідопит
Шановне товариство. От попались мені такі капсуля знизу з невеликою бурулькою (на фото видно). Можливо хтось щось про них розкаже! Сам бачу таке вперше.

Вкладення

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Підкажіть: НС 688 і СХ2000 АБСОЛЮТНО ідентичні, чи дуже схожі за потужністю?

Hunter 79

Слідопит
Підкажіть: НС 688 і СХ2000 АБСОЛЮТНО ідентичні, чи дуже схожі за потужністю?
І не тільки по потужності , NS трішки більший по діаметру на сотку від CX , тобіж якщо у гільзу кілька раз стріляну NS буде заходити з невеликим натягом то CX вже там просто ,,провалиться,, .

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Цікавить різниця тільки у властивостях ініціалізації. Геометрія не цікавить. Дякую.

вовцюгака

Мисливець
залежить від партії
в мене є партія сх з 6.19 під верхом, є 6,17
виробник заявляє розміри до 6.20
А
.240 = Rem.
.241 = CCI, Fed,
.242 = Nobel Sport, Win, Wolf,
.243 = Cheddite, Fiocchi,
.244 = Rio.
В дюймах.

В.
І інфо з амеровського сайта щодо 686 капс.
"Hi Ken
Sorry I haven’t been able to get you all the information. What I can tell you is that the NSI primer is the same as the Cheddite primer. They are the same group of companies. There is data available for Cheddite so you can use the exact same data for reloading. There is a slight difference between the 686 and 688. We don’t make the 686 anymore. The 688 is a little hotter than the 686. NS209 is the same as 688.
Regards
John

Eurosports LLCNobel Sport Italia
3000 Joe Dimaggio Blvd, Unit 78
Round Rock Texas 78665 USA
p. 512 218 0912, f. 512 218 8473 "
Ну,я б ще сказав ,що 688 трішки сильніший за мх2000,а не за 686.Але представникам НС видніше)))

С.
Також є файл по порохам,кому цікаво.(in attc) Найповніша інфо що знайшов,щодо деяких не стандартних навісок...

Вкладення

Останнє редагування:

Zabar Andrij

Слідопит
Hi Ken
Sorry I haven’t been able to get you all the information. What I can tell you is that the NSI primer is the same as the Cheddite primer. They are the same group of companies. There is data available for Cheddite so you can use the exact same data for reloading. There is a slight difference between the 686 and 688. We don’t make the 686 anymore. The 688 is a little hotter than the 686. NS209 is the same as 688.
Regards
John
доброго!
а це який час?, бо чи то перекладач не зовсім розуміє специфіку, чи то дійсно 686 вже не виробляють?
хоча чув навпаки, що 688 перестали виробляти

Призрак 153

Слідопит
...у кожної фірми є свої допуски,і ні одна фірма не буде підлаштовуватись під іншу.,тому і різні розміри тіла капсуля..,сам давно користуюсь сх2000....під цей капсуль треба робити корекцію капгнізда майже на всіх б\в гільзах,на помпі не вилетить і не заклинить капсуль механізм,але гази бдуть робити свою *чорну справу*,тому люба гільза б\в має пройти корекцію для максимального ущільнення гнізда.(завжди звертаю увагу на пластиковий клейтух(донця гільзи) в який впресовується капсуль,буває, шо він має репнутий і гільза вже не придатна до використання,там не допоможе вже ніяка корекція))).....що приглянулось при використанні сх2000,???- пороха з ШОстки типу спЗк та спЗ ЗГОРАЮТЬ набагато краще,і бруду майже не залишається,....якось так....на навіску пороха, даю поправку в мінус, при використанні сх2000...

Zabar Andrij

Слідопит
А
.240 = Rem.
.241 = CCI, Fed,
.242 = Nobel Sport, Win, Wolf,
.243 = Cheddite, Fiocchi,
.244 = Rio.
В дюймах.

В.
І інфо з амеровського сайта щодо 686 капс.
"Hi Ken
Regards
John

Eurosports LLCNobel Sport Italia
3000 Joe Dimaggio Blvd, Unit 78
Round Rock Texas 78665 USA
p. 512 218 0912, f. 512 218 8473 "
Ну,я б ще сказав ,що 688 трішки сильніший за мх2000,а не за 686.Але представникам НС видніше)))

С.
Також є файл по порохам,кому цікаво.(in attc) Найповніша інфо що знайшов,щодо деяких не стандартних навісок...
що вони мають на увазі під капсюлем Rio?

Зверху