О капсюлях,все что знаем.

Степанович 2

Снайпер
Купив пачку капсулів ф-ми Чедіт. На упаковці пише СХ-2000, значить - потужний виходить. Не було середньої потужності, то думаю беру, вони чуть слабші від 688.
Приходжу додому, дивлюсь свої постулати і читаю, що капсуль Чедіт з червоним лаком являється СХ-50, тобто слабопотужний.
Ця не відповідність приводить в ступор. Виглядає, що тепер не тим лаком фарбують, бо ще маю старих трохи, то вони з синім лаком.
Заспокойте і скажіть де правда, а то вже хочу повертати в магазин?

Вкладення

Останнє редагування:

HOWA

Слідопит
Степанович 2. Там ще й колір пістона грає роль . У вас білий - тобто "сталь"? . СХ50 жовтий- "латунь". А взагалі хто зна що воно таке... До магазину за поясненням звернутись.

Останнє редагування:

Степанович 2

Снайпер
Ще почекаю, може хтось щось знає точніше. Бо магазин каже, що таким стріляють і у всіх добре ... вже дзвонив, - вони не проти, не підходить гроші повертають після повернення товару. Хочу все таки уточнити та і другим пригодиться.

HOWA

Слідопит
Ось що в мене є Пістон.jpg Але то було колись.
Пістон.jpg

Останнє редагування:

ldkukr

Снайпер
Купив пачку капсулів ф-ми Чедіт. На упаковці пише СХ-2000, значить - потужний виходить. Не було середньої потужності, то думаю беру, вони чуть слабші від 688.
Приходжу додому, дивлюсь свої постулати і читаю, що капсуль Чедіт з червоним лаком являється СХ-50, тобто слабопотужний.
Ця не відповідність приводить в ступор. Виглядає, що тепер не тим лаком фарбують, бо ще маю старих трохи, то вони з синім лаком.
Заспокойте і скажіть де правда, а то вже хочу повертати в магазин?
Ще в 2021 році на колір моно не дивитись!
доп информация к цвету лака на капсюлях чеддит.
оф ответ:
Buongiorno,
la ringrazio innanzi tutto per avermi contattato in merito alla Sua richiesta.
Il Cal. 20 CHEDDITE Viene innescato soltanto con Innesco CX1000, inoltre la colorazione del foro di Vampa viene generalmente colorato o di NERO, oppure ROSSO o AZZURRO.
Pertanto può stare tranquillo che esso è CX1000.
A disposizione per qualsiasi altro chiarimento, colgo l’occasione per porgere distinti saluti.
Riccardo Bardi
AREA MANAGER VENDITE ITALIA

Теперь цвет лака может быть и чёрный и красный и светло синий !!! :eek:o_O:cool::mad:
сх2000 хоть по корпусу отличный, а вот сх1000 или сх50 точно не определить. Корпуса одинаковые цвет может быть любой:mad:

Степанович 2

Снайпер
Дякую, прояснили ситуацію.
Це так тільки Чедіт начудив чи і Нобель Спорт теж пішов тою дорогою.
Один орієнтир втратився (колір), тепер орієнтуйтесь хто як може, життя ускладнюється :rolleyes: :)

Зверху