ПІДГОТОВКА і ЗВІТИ ПО ПЕРУ 2021-22

Статус
Закрита.

Gayman

Мисливець
На полюванні бувають різні ситуації і їх причини (наприклад, перестріл, бо одним пострілом збив декілька, і т.д. і т.п.). Але це не означає, що всім цим потрібно "хвалитись" на форумі, бо, вважаю, форум тим місцем де пропогандується, висвітлюється все те, що потрібно і як, робити згідно закону.
Нові, молоді, без досвіду мисливці маю мати таке місце де все і про все могли б взнати, як все виглядає правильно і законно. "Досвід" на не законні дії приходить сам і набагато легше :cool: .
Это камень в мой огород?
 

Виталий 2.

Слідопит
Завтра открытие на косого, сегодня на охоту вроде, как не собирались. В восемь утра планы на сегодня закончились, погода шепчет! Солнышко, тепло. Звоню товарищу, собак в машину и в бой! На месте в пол десятого. В Пол одиннадцатого, закончили. Пару профессоров вытоптали ;) :)! Товарищ взял с посадки, второй мой в камыше. Дробь семерка, С7L. расстояние метров тридцать. Свалился тряпочкой!
Всех с полем!
IMG_20211113_140433.jpg
IMG_20211113_140354.jpg
IMG_20211113_140133.jpg
IMG_20211113_140956.jpg
 

Gayman

Мисливець
Всех приветствую!
У нас сегодня открытие по зайцу! И мы в коллективе приняли решение по фазану. Решили закрыть 10 лицензий. Всего добыли два! Чему несказанно рад! ( не хотелось бы не добывать вообще). Сын отличился . Вот отчёт)
1636907473897.jpeg
 

Gayman

Мисливець
Всех приветствую!
У нас сегодня открытие по зайцу! И мы в коллективе приняли решение по фазану. Решили закрыть 10 лицензий. Всего добыли два! Чему несказанно рад! ( не хотелось бы добывать вообще). Сын отличился . Вот отчёт)
Переглянути вкладення 722490
( не хотелось добыть вообще)
Хотел исправить..,
 

кудасов

Новачок
Вчора, повертаючись з полювання, побачив на середині ставка кілька десятків качок.Зупинився на них просто подивитися, бо і втомився, і нагальної домашньої роботи було багато. Аж тут три качки підлетіли ближче до берега і , як не дивно, саме там, де я зробив стежку в очереті.Якось і сили знайшлися, і робота сказала, що може почекати- одягаю швиденько костюм та йду, ламаючи в очереті ще тонкий лід, стежкою.Хоч і намагався тихенько, але лід дуже вже тріщав, тож качки піднялися метрів за 40, та ще й проти сонця, тому стріляв навскид лише раз- "сімка" свою справу цього року робить справно, качка гепнула на воду, намагалася пірнути, а я намагаюся її вицілити, але сонце заважає. Прикрив очі долонею і хотів вже стріляти однією рукою, а потім вирішив, що нікуди вона не подінеться, якщо майже хвилину крутиться на одному місці і не тікає. Спокійно забрав і здивувався невеличкій вазі, вирішив, що з якогось дуже пізнього виводку. А в повітря піднялися десятки качок, напевно, кілька зграй вирішили відпочити.Намагаюся хоч якось сховатися в очереті та маню манком, бо кілька зграй по 3-6-10 птахів роблять кола над водою.Одна з них так крутила, що я вже подумки парочку прив'язав на тороки, а вони на останньому колі зробили такий несподіваний віраж, що сіли аж за сто метрів від мене.Часу чекати вже не було, вирішую вийти на чисте, щоб підняти їх та змусити переміститися в якесь більш вигідне для мене місце.Вони й піднялися і тА-Ак налетіли на мене " в штик". Стріляв спокійно та впевнено, цього року " штикових" майже всіх забрав, а тут- як пороблено - і першим " в нікуди", і другим вже по боковій з великим випередженням якось примудрився не влучити.Далі вже чекати зовсім не було часу, вийшов,розрядив рушницю, почав знімати костюм, а тут вони наді мною знову повертаються на ставок.Кидаю один патрон, вицілюю, але вони вже над очеретом- хай живуть, сьогодні, мабуть, їх день.
P.S. А добута качка просто була заражена аскаридами, тому і не добрала ваги.Була утилізована-хоч ланцюг зараження перервав.
 

Виталя

Снайпер
Зашёл крепкий восточный ветер,но мы решили поехать в угодья....Уточка присутствует но чего-то летать вообще не хочет,вся держится на большой воде. Но добыть всё же удалось.
IMG_20211116_115845.jpg
IMG_20211116_115836_1.jpg
 

Виталя

Снайпер
А у нас по открытию охоты на пушного, среду на пернатую закрыли..
У нас среда суббота воскресенье, можно в поля на куропатку. И с первого октября добавили вторник,и пятница на утку.

Я как-то Вам скидывал отстрелочную карточку
 
Статус
Закрита.
Зверху