ПРО ПРОВЕДЕННЯ ПОЛЮВАННЯ В МИСЛИВСЬКИХ УГІДДЯХ ХОО УТМР В СЕЗОНІ 2021/2022

old hunter

Снайпер
А по теме открытия охоты, все согласования на 7 августа есть?
ТС знает, .................................... но не скажет.

"К барину доносится какой то шум, через окно, со скотного двора, но он его не замечает."
 

Dedushka

Снайпер
old hunter, в "матроску" про здобуття трофею завжди записував єгер, або ст. єгер, або мисливствознавець угідь після закриття ліцензії! А не мисливець. Він не має ніякого відношення до оформлення закриття ліцензії на копито. Ще раз, в "матроску" записується після сплати відповідних коштів мисливському господарству- за їх послуги та вартість продукції полювання, вартість ліцензії. Раніше був окремий документ - довідка для вивезення перевезення продукціїї полювання з мисливського господарства. Ви цього ніколи не знали? В моїй практиці було два випадки коли мисливці не хотіли брати трофеї (м'ясо), добули 2-х кабанів, сплатили за послуги єгерів, вартість ліцензії і все на цьому. Ліцензія закривалась зразу після здобуття трофею!, ст.єгерем розпорядником полювання, в матроску ніхто нічого не записував! Тепер відповідь для Dedushka.Ніякий ви не користувач з позиції Закону... Закон. Стаття 2. Мисливські тварини як природний ресурс загальнодержавного значення. Мисливські тварини, що перебувають у стані природної волі, належать до природних ресурсів загальнодержавного значення.
Стаття 3. Право власності на мисливських тварин та право користування цими тваринами
Мисливські тварини, що перебувають у стані природної волі в межах території України, є об'єктом права власності Українського народу. Ніякому УТМР, чи приватному господарству вони не належать! Ну прочитайте уважно Закон. Особливо розділи I та IV. Там багато чого є .old hunter . Все вірно. Але, там в тому наказі мова про ліцензійне полювання. А не за відстрільними картками. Про які там в наказі немає мови. Все, на цьому кінець бо наша полеміка відійшла від теми.
Вы написали что
Тепер відповідь для @Dedushka.Ніякий ви не користувач з позиції Закону... Закон. Стаття 2. Мисливські тварини як природний ресурс загальнодержавного значення. Мисливські тварини, що перебувають у стані природної волі, належать до природних ресурсів загальнодержавного значення.
Стаття 3. Право власності на мисливських тварин та право користування цими тваринами
Мисливські тварини, що перебувають у стані природної волі в межах території України, є об'єктом права власності Українського народу. Теперь к вам вопрос : Так зачем Вы покупаете отстрелочные карточки, платите взносы и трудоучастие? Зачем Вы ездите на платные водоемы, ведь все народное? Почему на охоте по копытным покупаете лицензию. Ведь все народное и принадлежит народу. :):)
 

Виталий!

Новачок
В пятницу ещё спрашивал за открытие, а в субботу уже и отстрелка на 7 августа на руках. 600 грн сезонка.
 
Зверху