Патроны ТАХО.

pashamykytyn

Мисливець
Еденица из заячьей ляшки
Біля кістки знайшли?, На другому фото видно вмятину. Якщо не біля кістки то мало б прошити ногу, або далеко стріляли! Стараюся брати дріб в наших форумчан, то коли розбираю зайця майже все на виліт крім тих що зупинила кістка, ще деякі під шкірою з другої сторони!
 

Вова!!!

Снайпер
Достались патроны в 16 к ТАХО #1 толи 2003 , толи 2008 г. Затерта партия, но склоняюсь что 2003 . Не резал, на вид порох польский сокол, дробь очень ровная. За бортом +2 , 35 м., резкость 4 диаметра , ТОЗ-Б чок , лист 600/800 .Удивили!!! Пойдут ли сам на угощение!
IMG_20210325_100813.jpg
 

zlody

Мисливець
Контейнер не находили? Я когда единицей последний раз стрелял контейнер не раскрылся вообще, ни один лепесток.
 

Вова!!!

Снайпер
Не находил, но в прозрачной гильзе хорошо было видно что спайка тонкая, думаю что раскрылся полностью. Осыпь ушла правее из-за кривизны рук.
 

hnat

Мисливець
Польський порох дуже хороший був.
 

huntumy

Зброяр
У мене був рекс2. Пробував від 1,55 до 1,6гр 32 гр з пк і зіркою. Толкового нічого не отримав. Пішов по тарілках
 

hnat

Мисливець
У меня в этом патроне как-то не стабильно, то бью на ура то подранки.
В переважної більшості мисливців з любими патронами так: то на ура, то підранок, то промах. І все через патрони не такі, або стволи криві.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Хоча багатьом це не цікаво, не потрібно і вони стріляють, як колись вчили діди орієнтуючись тільки на номер дробу і яка дичина. І для них це теж добре, менше знаєш - менше проблем і заморочування собі голови :) .
А результати і так, в більшості, залежать від майстерності стріляти, знань повадків дичини та її наявності
1617733304047.png
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Вирвано з контексту і багатьом буде не зрозуміло про що мова і причину написаного.
виділене з Вашого посту - то підсумок і кредо всіх тем на багато сторінок, де всі чогось стріляють шукають, вираховують залежності, а в підсумку - всі на полюванні стріляють не задумуючись над складовими патрона, окрім номера шроту.
такі теми з розряду - "нема шо собаці робити, то він...."
 

Степанович 2

Снайпер
А що не так. Хіба хтось зацікавився, крім однієї людини, питанням параметрів рушниці і відповідно її можливостями. Всім, по великому рахунку пофіг і кожен використовує її і стріляє, як раніше хтось щось показав.
Не кожен бачить потребу вникати в суть процесу - стріляє і добре, їде авто і теж добре, а як там воно працює, то до майстра, а не водила.
 

Охотник77

Снайпер
Я в свій час стріляв патронами тахо в перемішку з самокрутом в 16му та 20му калібрах. А коли начитався про них отзивов то вже і в ружо пхати його страшно нето що стріляти))
 

huntumy

Зброяр
Я в свій час стріляв патронами тахо в перемішку з самокрутом в 16му та 20му калібрах. А коли начитався про них отзивов то вже і в ружо пхати його страшно нето що стріляти))
Стріляли набоями тахо зовсім не так давно. Кульові набої показали швидкість заявлену виробником +- похибка прилада. По кучності все добре. Особливо торнадо. Дробові не все однозначно.
 

Охотник77

Снайпер
Дробові не все однозначно.
Коли про твердість дробу я ще понняття не мав)то мене дробові патрони Буран та Патріот повністю задовільняли. Бо і самокрут в ті часи ( кінець 90х початок 00вих теж в основному був на мякій "кооперативній" дробі і по якості були на одному рівні. Але з розвитком релоуду в країні,згоден патрони Тахо зкотились на задній план))
 
Зверху