Патрон в 20- му калібрі....

rfyjt13

Слідопит
Запропонували патрони ,англійські спортивні 7.5 дріб в 20 калібрі 70- ка. ...але заряд написаний 28 г. Немає ні паскалів ,не вказано що магнум.просто 20/70 спортивний 28 г.7.5. Чи підійдуть в полуавтомат , інерційний, типу авто 5- го ,коробка ергаль,на стволі написано 0 , 740 , і на другому 0.750. перший коротший, з полічоком. Буду вдячний за відповідь.
 

HOWA

Слідопит
Ви приведіть назву та виробника тих патронів, краще фото упаковки. А так то є кіт в мішку.
 

rfyjt13

Слідопит
Я написав всю інформацію. Який кіт? Фото в мене немає, я ж кажу ,запропонували. На патроні намальована тарілочка, і написи: 70 гільза, 7.5 шріт ,навіска 28 г. виробник Англія. Все.Мене насторожило навіска ,для 20 ( не магнум) це багато. Може якийсь полумагнум?
 

Sir007

Мисливець
якщо написано, що довжина гільзи 70мм то не бійтесь, спокіно стріляйти з рушниці з патронником 70мм, нічого вашій рушниці вони поганого не зроблять)))
 

Sir007

Мисливець
ELEY одні з кращих патронів, чудові патрони, користуюсь ними вже 15 років
 

kef

Зброяр
28 гр.шроту це є рекомендована наважка шроту для рушниць у 16 калібрі. Для 20 го калібру це вже буде міні- магнум. Але все залежить від стану та ваги рушниці. Навіть якщо то па. Та і фірмовий англійський патрон "еллей" дешево чи на рівні "біпі" коштувати не може.
На коробці і на патронах має окрім ваги бути вказано максимальний тиск у "Bar". ".
 

S.V.R.

ветеран форуму
надійна команда
Зверху