Перезакріплення мисливських угідь в Київській області

gamik

Новачок
Які райони Киівськоі області,будуть подані на засідання обласноі ради 24.12.2013р.Буду дуже вдячний.
 

gamik

Новачок
Что по Киевской обл.? Какие районы области будут,в очередной раз,проданы руководством УООРа? И сколько нам ещё кормить дармоедов,в лице Шуляра и Щегельского,которые ни хрена не делают для УООРа? А только думают,что ещё продать в области. Сегодня в бывших угодиях УООРа,в производственых участках и на терии дендропарка,который относится к заповедной зоне,работники лесхоза устроили себе королевскую охоту.И такие охоты они устраивают каждые выходные,в разных лесных угодиях,в бывших УООРовских угодиях. СКОЛЬКО ЭТОТ БЕСПРИДЕЛ БУДЕТ ПРОДОЛЖАТСЯ? КОГДА НЕШЕ РУКОВОДСТВО НАЧНЁТ ДУМАТЬ ОБ ОБЩЕСТВЕ,А НЕ ОБ СВОИХ ИНТЕРЕСАХ.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Сьогодні, після 10 години ранку в м. Києві, вул, Шота Руставелі, 9-а, під стінами Державного агентства лісових ресурсів України, відбудеться протестна акція членів Київської обласної організації УТМР за участю керівництва Всеукраїнської ради УТМР, у тому числі - голови президії ВР УТМР Шуляря М.С. з вимогою повернення мисливськиї угідь, що раніше надавалися у користування УТМР, а у минулому році були надані "потрібним людям".
Всеукраїнська рада УТМР готує звернення до Верховної ради України та вищих виконавчих органів Держави із пропозицією передати у законодавчому порядку повноваження центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері мисливського господарства та центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері мисливського господарства Міністерству екології та природних ресурсів України.
Вважаємо, що посадовці Держагентства лісових ресурсів України, які мають у користування власні мисливські угіддя, не повинні керувати мисливською галуззю. А Мінагрополіти мають і без цієї галузі багато завдань та проблем.
Окрім того, Мінприроди, яке сворено під час ейфорії процесу встановлення незалежності та яке виконувало та виконало багато завдань, на цей час безпідставно втратило своє значення.
 

gamik

Новачок
1 марта в 11.00 под Фастовским лесхозом пройдёт митинг охотников УООРа и лесхозовских охот угодий[охот угодия Пшонки] На митинге будут Щегельский,Гринь,Правый сектор,а также СМИ.
 
Зверху