Перекурчик

Статус
Закрита.

Охотник77

Снайпер
та ну всі ж свої. але ментівська натура іноді вискакує назовні, але в цей час люди не мовчать, і людина з автоматом набагато спокійніше і ввічливіче роз'яснює прості істини навіть ментам і головне, що це працює! мені здається цього і боялись можновладці, що наявність зброї у кожного просто нівелює їх уявний і надуманий пріоритет. от і все. злочинів стане менше, а ментівське свавілля в деяких галузях буде просто неможливе
Повністю згоден!
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Шановні дописувачі форуму!!!Не забуваємо про ворожих хакерів,які "працюють" і вдень і вночі,в тому числі і по мисливських форумах!!!Не забуваємо про 2014 рік і наші проблеми в цьому році.Знаю,що злість в наших серцях немає кордонів і рве все на своєму шляху,але утримуватись від дечого таки прийдеться,бо зараз відновлювати форум буде дуже тяжко.Краще всю лють до окупанта вилити вступаючи в ряди тероборони,ЗСУ,волонтерів і інші формування.На форумі буде прерогативою мисливський спокій.Не будемо забувати професійні і профелюючі теми,бо поновлювати їх також буде складно.Війна не буде вічною,а тому тримаємо мисливський порох завжди сухим.Думаю,що всі мене зрозуміли правильно без всіляких непотрібних додумок.
 

huntumy

Зброяр
а в нас хлопці з ТрО поклали кількох цікавих поліцаїв мордою в землю і хтіли машину
Зараз з пянкою дуже строго. Спіймали будь де виженуть з тро, добробатів чи поліції. При чому неважливо на службі чи ні. Вважаю це є правильним рішенням. Випив, сиди вдома. Не той час. В перший день війни в Сумах зброю видавали кому попало. Тепер постійно якісь чудеса в місті. То один одного постріляють, то в своїх розборняках використовують.
Так на одній із змін, близько 21-30 був постріл по вул. Роменській. Відправили полісменів провірить що і до чого. Нічого не знайшли. Напевно в когось з'явилася зброя і він уявив з себе Рембо. Захотілося бахнути. Все це до певного часу. Зараз ще є в лісах сумщини кацапське лайно, воно перевдягаються в цивільне і драпає куди очі дивляться. Ще й розуму вистачає лізти через БП. Тому на кожен шум приходиться звертати увагу, а нерви вже у всіх не залізні.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
воно перевдягаються в цивільне і драпає куди очі дивляться. Ще й розуму вистачає лізти через БП.
може варто зробити, щоб військовополонених кацапів стало менше - на ріллю як добриво та і все.
 

ТАР

Снайпер
бляха, зміни підпис під постом, бо надія і віра у нас зараз як ніколи велика!!!

хочу шоб у хуйла виріс хуй на лобі і ніколи не стояв, шоб як сцяти хтів то кланявся! і мав жосткий простатіт!
Я про нього вже забув), навіть не зразу зрозумів про що мова) , вже змінюю!
 

huntumy

Зброяр
Терміново. Треба людину з Олександрівки донецької обл привезти до Дніпра. В кого є можливість пишіть в приват.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Тема тимчасово закрита!
 
Статус
Закрита.
Зверху