Перереєстрація мисливської гладкоствольної та холодної зброї

senya 2011

Слідопит
Трішки відсторонились від теми. Спілкувалися з дозвільниками з області, запропонували пролобіювати але з посмішкою відповіли що все вирішується на містах і певний час в мене це забере (не два дні). Це відносно подачі документів до них, плюс очікування. Все частіше ловлю себе на думці змінити місце прописки ;)

Трішки відсторонились від теми. Спілкувалися з дозвільниками з області, запропонували пролобіювати але з посмішкою відповіли що все вирішується на містах і певний час в мене це забере (не два дні). Це відносно подачі документів до них, плюс очікування. Все частіше ловлю себе на думці змінити місце прописки ;)
зробити договір оренди житла ))

Igor_pol

Мисливець
Я жодним словом не заперечую

томка

Снайпер
Саме так, цікавий, у іншу область їхати на полювання не дорого, а подовжити документи - дорого.. так цікаво аж жуть ..
Відповідаю мені 51 і до пенсії не факт що доживу це по перше, по друге - у війську, інше полювання ..
І про гроші шановний мисливце Томка мову завели ви, і де я перейшов на особистості?
Саме так, цікавий, у іншу область їхати на полювання не дорого, а подовжити документи - дорого.. так цікаво аж жуть .. Якщо це не мені то щіро вибачаюсь..бережіть себе..у 22-му мені відповли дідусь,твої танки ми тільки на картинках бачили..іди..відпочивай..

VS1975

Снайпер
Доповідаю. Сьогодні їздив у Суми, возив рушниці та документи для продовження дії " Дозволів ". Вся процедура ( написання заяви та фотосесія рушниць ) зайняла хвилин десять. Нові дозволи будуть у "Дії " десь через місяць ( так мені сказали ). Потрібно буде видалити " старі " дозволи і залишити " нові ". Черга присутня, вона є. Підходять і підходять нові " жертви " :D . Отже, не я один такий. І це не зважаючи на постійну повітряну тривогу та загрозу застосування КАБів. Якось так ....
Нові дозволи з'явилися у " Дії " на десятий день.

Зверху