Перереєстрація мисливської гладкоствольної та холодної зброї

VS1975

Снайпер
Запискі "сумашедшого"... Вискажу свою думку. Місяць він збирав документи які можна зібрати максимум за тиждень при неспішному проходженні. Довідка про несудимість замовляється в сервісному центрі при наявності електронного підписа за 5 хвилин. Після 6хвилини 40 сек слухати нестав так як там і розряда начитався "збройрвих лобістів" за все хороше проти всього поганого.....
Кожному своє.

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Згоден але не все так в нас погано як він говорить. Є свої дурощі тут необговорюється але повірте таке не тільки в нас а і в супер демократичних країнах є...

senya 2011

Слідопит
Взагалі довідка про не судимість для МВС навіть звучить смішно, їхня база ) Аби в них так швидко було як в ТЦК з розшуком ) Оцифровування повного 0 в системі, хоч оцифровуй хоч ні. Місяці та тижні чекати того що мали б зробити за два дні максимум, з іншим вони на ура справляються :mad:

HOWA

Слідопит
м.Київ. Проходив у березні цього року, продовження дії дозволу, перенесення у цифровий вигляд дозволу нарізної мисливської зброї - ніякого рапорту дільничого було не потрібно! Пояснення інспекторів було просте : " це наша внутрішня робота, так як і довідка про не судимість". P.S. Паперовий дозвіл - книжечку залишили "на пам'ять".
Отак було в м.Києві у минулому році. Точнісінько так і з гладкоствольною у липні 2025р. Ніяких рапортів дільничого, довідок про несудимість, фото сейфа не вимагали, тільки те що написано в наказі.

kef

Зброяр
Колись давно я бачив таку ситуацію. Один дядько приніс в дозвільну свою останню рушницю. Яка була в новому стані. Це був іж 58 в штучному виконанні. Болгаркою прорізані патронники та колодка. Запчастин не знімав. Написав заяву і пішов. Я тоді ще дуже був здивований. А зараз і сам задумуюся нах.це все... Є жива людина.Є уся необхідна інформація про неї. Написана заява про доступ на особисту інформацію.що ще потрібно - отримав той нещасний дозвіл і користуйся доки є здоров'я. А не кожних три роки ганяй як пес гончий .особливо з нарізною.

VS1975

Снайпер
Колись давно я бачив таку ситуацію. Один дядько приніс в дозвільну свою останню рушницю. Яка була в новому стані. Це був іж 58 в штучному виконанні. Болгаркою прорізані патронники та колодка. Запчастин не знімав. Написав заяву і пішов. Я тоді ще дуже був здивований. А зараз і сам задумуюся нах.це все... Є жива людина.Є уся необхідна інформація про неї. Написана заява про доступ на особисту інформацію.що ще потрібно - отримав той нещасний дозвіл і користуйся доки є здоров'я. А не кожних три роки ганяй як пес гончий .особливо з нарізною.
Режим цього ніколи не дозволить.

север

ветеран форуму
надійна команда
Питання: через який час має з"явитися в ДІЇ інформація про перереєстрацію гладкоствольної зброї? Пройшло вже 7 днів, а документ в ДІЇ так і не зявився! Це нормально? Чи аномально? До цього був дозвіл в червоній книжечці. ДІЮ оновив, але це нічого не змінило. Пише: немає дозволів на зброю!
Вчора дозвола, нарешті, з"явились в Дії.

Останнє редагування:
Зверху