Перереєстрація мисливської гладкоствольної та холодної зброї

АлексСід

Мисливець
...тобто дозвіл надали в цій же дозвільній..тоді викликали і в цій же дозвільній той же інспектор той дозвіл опрацював..жах нах..
Рішення про надати дозвіл на покупку виносе ОБЛАСТЬ ,а папери туди надає Ваш дозвільник

томка

Снайпер
Рішення про надати дозвіл на покупку виносе ОБЛАСТЬ ,а папери туди надає Ваш дозвільник
Мабуть так...раніш по гладкої надавав міський нач.поліції..а нарізну таки область...як зараз не знаю

VS1975

Снайпер
...тобто дозвіл надали в цій же дозвільній..тоді викликали і в цій же дозвільній той же інспектор той дозвіл опрацював..жах нах..
Саме так. Мені зателефонували, що дозвіл вже готовий, ми з продавцем приїхали у дозвільну і там все оформили. Дозвіл на придбання я навіть не тримав у руках. Бачив його тільки у дозвільника на столі. Рушницю мені одразу вписали у мій діючий " Дозвіл на зберігання ", який тоді ще був. Червона книжечка.

Останнє редагування:

Охотник77

Снайпер
Мабуть мова за печатку на дозволі на придбання. Бо в нас в області з кінця 90х як мінімум дозволи на гладкоствол видавав Чернігів,принаймі так казали дозвільникі. За 25-26 рокі я не вкурсі чи змінилось що

Останнє редагування:

VS1975

Снайпер
Мабуть мова за печатку на дозволі на придбання. Бо в нас в області з кінця 90х як мінімум дозволи на гладкоствол видавав Чернігів,принаймі так казали дозвільникі. За 25-26 рокі я не вкурсі чи змінилось що
Дозвіл на придбання я бачив тільки на столі у дозвільника.

Зверху