Рішення про надати дозвіл на покупку виносе ОБЛАСТЬ ,а папери туди надає Ваш дозвільник...тобто дозвіл надали в цій же дозвільній..тоді викликали і в цій же дозвільній той же інспектор той дозвіл опрацював..жах нах..
Рішення про надати дозвіл на покупку виносе ОБЛАСТЬ ,а папери туди надає Ваш дозвільник...тобто дозвіл надали в цій же дозвільній..тоді викликали і в цій же дозвільній той же інспектор той дозвіл опрацював..жах нах..
Мабуть так...раніш по гладкої надавав міський нач.поліції..а нарізну таки область...як зараз не знаюРішення про надати дозвіл на покупку виносе ОБЛАСТЬ ,а папери туди надає Ваш дозвільник
Все вірно. І тепер так.Мабуть так...раніш по гладкої надавав міський нач.поліції..а нарізну таки область...як зараз не знаю
Нач УВД області,або міста.Мабуть так...раніш по гладкої надавав міський нач.поліції..а нарізну таки область...як зараз не знаю
Саме так. Мені зателефонували, що дозвіл вже готовий, ми з продавцем приїхали у дозвільну і там все оформили. Дозвіл на придбання я навіть не тримав у руках. Бачив його тільки у дозвільника на столі. Рушницю мені одразу вписали у мій діючий " Дозвіл на зберігання ", який тоді ще був. Червона книжечка....тобто дозвіл надали в цій же дозвільній..тоді викликали і в цій же дозвільній той же інспектор той дозвіл опрацював..жах нах..
Це все робилося у одному кабінеті.Рішення про надати дозвіл на покупку виносе ОБЛАСТЬ ,а папери туди надає Ваш дозвільник
Але печатка стоїть головного управління міста чи області.Це все робилося у одному кабінеті.
Просто дописали синьою ручкою на першому розвороті дозволу. До наявної вже зброї. Печатку при цьому ніхто нікуди не ставив.Але печатка стоїть головного управління міста чи області.
Мабуть мова за печатку на дозволі на придбання. Бо в нас в області з кінця 90х як мінімум дозволи на гладкоствол видавав Чернігів,принаймі так казали дозвільникі. За 25-26 рокі я не вкурсі чи змінилось щої. Печатку
Дозвіл на придбання я бачив тільки на столі у дозвільника.Мабуть мова за печатку на дозволі на придбання. Бо в нас в області з кінця 90х як мінімум дозволи на гладкоствол видавав Чернігів,принаймі так казали дозвільникі. За 25-26 рокі я не вкурсі чи змінилось що