Пижконтейнер vs Набір коркових прокладок

Охотник77

Снайпер
Скажем так, грубо бипи, гуаланди до -15С " можно". Но если есть желание получить нечто лучшее, желательно пробка или Диана.
Хочу провести експеримент) переснарядив набої БП Біг Гейм: замість пк напхав пробкі,наважкі пороху не міняв. А ще зробив на розрізаному на 3/4 войлоку та діані. У всіх варіантах ставив розрізаний стаканчик від пк бп що йдуть для напів магнума,в нього 36 грам дробу ховається повністю.А ще в бебі магнум від БП положив 9мм пробкі+ двп,капсуля теж залишив ті як і гільзи. От тільки відстріляти треба))
 
Останнє редагування:

Охотник77

Снайпер
Стріляв на 45м, сами краща осип, і куча в ПК сільвер.
Теж рахую Сільвер досить вдалим пк. Його той що під 36 грам таховці навіть мастирять у свої магнуми та напів магнуми. Магнумом стрільнути ненаважуюсь,а в пів магнумах він показує гарний результат на 50 м. з наважкою дробу у 42 грама
 

Охотник77

Снайпер
Мав нагодк відстріляти свої заготовкі про які писав трохі раньше в цій темі. Результати некудишні,куча та осип на 35м негодна для полювання. Получились хороші дисперсанти) Тож ПК переміг!
 

Трифон63

Мисливець
Раша ???
На Gualandi похож конструктивно... Но BRG14 ниже, а BRG М - двухлепестковый...
Нашёл старый пакет с ПК , лет 10 ему. Последнее время больше заряжал бесконтейнерные патроны. А теперь купил чок Кикс, и хочу услышать рекомендации по качественному контейнеру
 
Зверху