Плов

ПИЛЬНУЙ

Мисливець
Кому как. Несколько раз вкушал фазана не в плове. Не понравился!
А вот плов с свинины домашней или молодого подсвинка добытого на охоте не оставит равнодушным любого кушателя.
Рис девзера канешно дуже смачний, і дуже дорогий рис.
А насправді його захмарна ціна в тому що його збирають в ручну, молотять ціпками, шліфують вручну. Багато ручної роботи, ось чого він такий дорогий. ( хоча я не дуже в це вірю :rolleyes:.)
Нас справді узбеки які проживають в Україні готують для себе плов або з Довгого Тайланду
8358D568-9AA9-4FA0-8730-CAD6F46CAB0F.jpeg
або з кремового чи класичного басматі.
31119E43-3D9F-435F-8FD1-8359FD9F0CD4.jpeg

Він і смачніший і дешевший, головне знайти не підробку.;)
 

huntumy

Зброяр
Рис девзера канешно дуже смачний, і дуже дорогий рис.
А насправді його захмарна ціна в тому що його збирають в ручну, молотять ціпками, шліфують вручну. Багато ручної роботи, ось чого він такий дорогий. ( хоча я не дуже в це вірю :rolleyes:.)
Нас справді узбеки які проживають в Україні готують для себе плов або з Довгого Тайланду Переглянути вкладення 581297 або з кремового чи класичного басматі. Переглянути вкладення 581302
Він і смачніший і дешевший, головне знайти не підробку.;)
Не являюсь любителем риса. Ем его только в плове.
 

ПИЛЬНУЙ

Мисливець
Гарно вийшло.
Але цей рис (ГІБРИД).
Рис басматі повинен виглядати ось так як на фото. Сорт 1121
Але на ринку України 80% рису басматі це гібриди ( вони дишевші ).
133B11D1-3B7F-4312-BEE6-75C265F5712B.jpeg
В натурального басматі є спицефічний зарах, (щось тіпа кладовки в якій живуть миші), чим краще чути цей запах тим якісніший басматі.
При варці теж є специфічний запах, де хто не переносе, біжить бекать.
 

ПИЛЬНУЙ

Мисливець
В суботу готував ПЛОВ:)
М`ясо хрюндія 2кг
Цибуля 700грам
Морква 1кг
Ізюм синій солодкий 100грам
Часник 1головка
Зіра і барбарис за смаком.
Спеції для плова (купував в узбеків)
Рис басматі Салам (крем 1121).
З’їли ВЕСЬ...
F71E7422-6ABF-46E6-A33F-D11A3950C16D.jpeg
BCB3C0C0-C176-46D1-980D-3A98A098F5C3.jpeg
 
Зверху