Подарую фокса

Foks

Мисливець
Я нікого не заставляю забирати собаку.Якщо не заберуть,так і залишиться в мене.А на рахунок,хворіти,нормальний раціон і догляд і жодних проблем.І взагалі вона у мене жодного разу не хворіла.Фокси живуть до 12 років.І як для її віку досить жвава собака ще.Може дати ще такого фору 5-и річні собаці.
 

Foks

Мисливець
Russ;223828 сказав(ла):
Foks писал:
Шановний ви свою жінку можете гнати хоть до Магадану.Я сказав образно що жінка виганяє.Читайте уважно.Основна причина це 6 собак і 3 єноти у центрі міста.А собака дійсно відпрацювала вірою і правдою і ніколи б не віддав.Але думаю що роблю добре діло бо якщо забере хтось що не може дозволити купити собі таку собаку повяже і буде мати хороших щенків.Я думаю що мені подякують.тим більше вона з документами.І взагалі таким доброжилателям як Ви я Нору не віддам.

Я б сказав, це Ваша віра і правда. Ви чудово знаєте і розумієте, що у неї залишилась одна вязка, якщо встигните. А так як це фокс, то її може і не бути (якщо вона у вас працювала в природі, а не "свиноматка"). Далі у неї залишається лише право на "забезпечену пенсію"). А Ви її на пенсію "из глаз долой..", вона Вам не потрібна, відслужила. Віддайте краще ту, якій років 5, це буде дуже добре діло.
Ось така Ваша правда, а у неї залишилась одна ВІРА! Тільки в кого?...
Я віддав і не одного щенка.А на рахунок вязки, до червня слідуючого року,грудень-січень повинна гуляти.Я з цього бізнес не роблю.
 
Зверху