Пожалуйста помогите оценить. МЦ 21-12

Серж Іванович

Мисливець
Генадій на скільки мені відомо за цю рушницю бобільше придлагали но як там зклейлось незнаю. я канешно 60-70.рок. хочу там нема різьби по дереву тіпа інхрустація костю різьба по дереву мені ненравеця. ви Генадій я бачу теж цікаветесь і знаєтесь на хороші зброй респект. щонескажеш вище в посту Алтай я нівякому разі вас не хочу обідити но ви держали в руках такого рівня зброю цкіб-сувенірне- бельгійське-німецьке. а не валову зброю з якою 98. процентів мисливців полюють. Алтай дай бог щоб вам попала хороша зброя в пользування щоб душу гріла я думаю ваша думка тоді змінеться.
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Генадій на скільки мені відомо за цю рушницю бобільше придлагали но як там зклейлось незнаю.
Хай щастить продавцю та будучому власнику. Мене така рушниця не цікавить. В темі продажу зараз виставлений МЦ 21-12, старенький, з 2-ма стволами. Рушниця з рідним стволом 1970 року, другий ствол - 71 см, відрізано чокове звуження. Ціна за комплект 12000 грн. Я б якби купляв МЦ 21-12 для полювання, взяв би якраз цей комплект або подібний. І мав би мисливське щастя :D Але всі знають, що таке чи подібне "щастя" в мене є. І тепер, через 20 років володіння, маючи певний досвід, і маючи навіть турка, я б краще взяв італійця. Але як там в знаменитому монолозі Карцева: "Вчера были раки, большие, но по пять. Сегодня по три, но маленькие. А еще один сегодня жабу предлагал, всего за рубль, но у меня и рубля нет" :D
 

Altay1972

Снайпер
Алтай я нівякому разі вас не хочу обідити но ви держали в руках такого рівня зброю цкіб-сувенірне- бельгійське-німецьке. а не валову зброю з якою 98. процентів мисливців полюють. Алтай дай бог щоб вам попала хороша зброя в пользування щоб душу гріла я думаю ваша думка тоді змінеться.
Самое главное слово "СУВЕНИРНОЕ"
Сувені́р (фр. souvenir від лат. subvenio «приходжу») — подарунок на згадку або річ, пов'язана зі спогадами.
Сувенир и рабочая лошадка разные вещи...
 

Altay1972

Снайпер
В темі продажу зараз виставлений МЦ 21-12, старенький, з 2-ма стволами. Рушниця з рідним стволом 1970 року, другий ствол - 71 см, відрізано чокове звуження. Ціна за комплект 12000 грн. Я б якби купляв МЦ 21-12 для полювання, взяв би якраз цей комплект або подібний. І мав би мисливське щастя :D Але всі знають, що таке чи подібне "щастя" в мене є.
І в мене Є! И я доволен этим...
20170530_222053.jpg
 

Серж Іванович

Мисливець
інтіресно а чому побільше 1000 дол. цеж не бенелі. Оце ви Олександер правильно сказали зараз на територій есенге вже нероблять такой зброй. А вкого така зброя є в ідеальному стані то вони неспішать з нею розтаватись. до нас в колектив деколи прийжає на полюваня один дядінька з цкібовскою мц.21-12. якось після полюваня на качок ми йшли зним разом до машин я йому задав вопрос непродаєте він просто глянув на мене і сказав просто хто був вней попередній власник. а бенелі йому купити просто труда я вообще несоставе. от і виводи якщо бенелі дати таку гравіровку як на сувенірні мцешкі то вона коштуватиме раза в чотири більше 1500 дол.
 

Altay1972

Снайпер
Так, а кто слесарь который собирал ружье, кто гравер который его расписывал, где оригинальный паспорт подарочного или "сувенирного" ружья. Это же может вовсе и не заводское исполнение, просто люди с руками взяли рядовое ружье и сделали из него "конфетку" в красивой обертке. Ружье стоит 300 а работа по заворачиванию в обертку 2000, а само ружье может и не стреляет соответственно в комплексе и не тянет на 2300, т.е. его нельзя использовать по назначению - охотиться, но если его повесить на стену то - конечно понты можно колотить большие (это ни в коем случае не относится к продавцу, это скорее к "ценителям и экспертам")
він просто глянув на мене і сказав просто хто був вней попередній власник
Фидель Кастро, Кенеди, инопланетянин? Он просто тешил себя и глумился над собеседником...
 

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Зверху