Покупні патрони

Охотник77

Снайпер
Поділіться опитом, хто в цьому сезоні полював на зайку/лиса покупними патронами. Хто які використовував, ато в профільних темах ніхто не відписався! Власне я в цьому сезоні пользую БП, патрони для полювання не погані (якщо невідстрілювати по мішеням, бо там у них результат так собі) але дорогі! Так як на пуха копито з кожним роком все менше потрібно патронів то вирішив не замарачуваться і пользувать покупні получається так навіть дешевше) Одним словом діліться опитом, багатьом буде цікаво!
 
  • Like
Reactions: crp

Areess

Снайпер
На теперішній час дійсно краще купити готовий патрон ніж крутить самому, хіба що комусь сам процес рілоуда подобається.
А так купив дві пачки Тай вистачає на сезон, а би було по чому...
 

Охотник77

Снайпер
Невдається загрузити фото з вайберу, прислав товариш. Добули зайцюгаку саме контейнерним ріо 100
 

Stanislav Fursa

Снайпер
На ціну кульових або дробових набоїв (мол дорого..) мені абсолютно пофіг! Зацікавили, беру! Сподобались - беру на постійній основі.
Раніше стріляв (RIO 10, RIO 20 i RIO 100 + кульові), потім Remington (Спортивні і Мисливські) і Rotweil (дробові). Останні два роки в основному B&P (Спортивні, Мисливські і Кульові) + NobelSport Спортивні.
На пострілухи в основному Моноліт 28/32 і B&P BlackShok.
З усіх заводських набоїв найкращі (і мені подобаються), це B&P.
 

Areess

Снайпер
Під кожну рушницю свій набій. Когось і тахо влаштовує, а якщо влаштовує і дає результат бюджетний патрон то для чого ці понти
 

Linberta

Мисливець
Вчера дали патрон Рио 36 грамм 0 без конт. Патрон как кукуруза. Докатка никакая для полуавт не пойдёт. Сегодня разобрал. Дробь твердая но в 36 грамм входит Пыж Диана и прокладка. Порох Тахо csb 2. Букварь пишет 1.85 на 36.
IMG_20210111_112154.jpg
 

Вкладення

Зверху