Поїхав я сьогодні на соняшник (зараніше уже було помічене поле), авто заховав під кукурудзу, щоб не блистіло, знайшов де ТОЧНО сідає голуб на соняшник, прямо знайдена, та сама точка серед соняшника, де всі голуби летять саме туди.
Їхав без профілів і маскування, проліз у соняшник приблизно 600-700 метрів, прийшов прямо на їх кормову точку. Сів між рядочками соняха і чекаю. А їх літає - ТЬМА! Від 6 шт., і до 20 шт. Деякі чуть на голову не сідали. Дуже багато нальотів пропускав за 40+ м, бо немає сенсу на такій відстані стріляти, спокійно пропускав і любуючись польотом голуба, бо знаю, що через 5 хв налетять на 15-30 м (як воно і було). Світлина була зроблена в процесі полюванні. І коли фотографував, упустив стаю з восьми голів, яка пролетіла в двадцяти метрах від мене..
Переглянути вкладення 598394
Загалом за півтори години була добута норма - 7 шт. Стріляв набоями B&P - "F2 FLASH", #7.5/24. Набої - СУПЕР! Б'є голуба на раз-два!
Припутні в більшості були биті зустрічні (прямо в лоб летіли) і діагонально зустрічні. А два з них були бокові. Вечірній літ удався на славу. Всі хто був на полюванні, з Полем Вас!
Переглянути вкладення 598395