Полювання на лисицю

Ну, не зарікайтеся... От закінчите школу (а ці 10 років промайнуть, наче мить), одружитеся, підуть діточки, і будете ріді будь-якому законному спрсобу поповнення родинного бюджету....
43-40 різниця не велика;)
 

Винтик

Мисливець
Само обидно,что в том посту сам учитель обложался.
Ну нечего не поделаешь, бывает и такое.
Та то спецом, по Конфуцию))))
"Стыдно не ошибиться, стыдно не признать свою ошибку"(с)
Паша достойно парировал. Лайк!
 

Степанович 2

Снайпер
Сьогодні на полюванні вчергове переконався, що таке "мить" в природі і її значення виживання чи переможця ... перейшов зі сторони поля дамбу і тихо майже спустився вниз (простір між дамбою і самою річкою). Вузька стежина вздовж дамби, глянув вліво нічого, скоро переводжу погляд вправо і посередині, трохи чистого місця бачу (це потрібно відчути), що лисиця, по господарськи (спокійно спацеруючи) виходить на це саме чисте місце і від несподіванки побаченого присідає на ноги, втягує голову - побачила мене першого. Доводка мною стволів вправо тільки прискорила реакцію і її стрибок і траву .. Ця мить, буквально секунда-друга, подарувала її життя, мені залишились емоції пережитого та додало досвіду..
 
Останнє редагування:

kef

Зброяр
Те саме.. зайцІ виїхали на пмж в Ізраїль)))
Їх викрадають інопланетяни.! ;)
Слідів на оранці та грунтових дорогах лисячих дуже багато. Зараз по вечорах чутно лисяче "тявкання" в полі. Це напевно через теплу погоду.
 
Зверху