Полювання 2024-2025рр.

Колеги.Всі тільки говорять про полювання 2024-2025рр по області.Хто хоть єдиний дасть інформацію.буде полювання чи ні? Контрольні картки я знаю що міняють,а висновок?

Охотник77

Снайпер
А в нас говорять щоб більше річних внесків зібрати) а там чи буде чи ні ніхто з 100% гарантією.не скаже

daw81

Мисливець
В нас ніби має бути на хижака, але в тому році теж мало бути)

север

ветеран форуму
надійна команда
Колеги.Всі тільки говорять про полювання 2024-2025рр по області.Хто хоть єдиний дасть інформацію.буде полювання чи ні? Контрольні картки я знаю що міняють,а висновок?
А Ви цікавивились цим питанням у місцевому УТМРі чи в управлінні мисливського та лісового господарства, це ж так просто? У мене таке враження склалось, що ні в кого немає ні телефону, ні доступу до інтернету і єдине джерело інформації - це наш форум. На якому теж, до речі, маса фейків і неперевіреної інформації. Невже складно було запитати про це у компетентних відповідальних осіб при обміні тієї ж контрольної картки?!

А Ви цікавивились цим питанням у місцевому УТМРі чи в управлінні мисливського та лісового господарства, це ж так просто? У мене таке враження склалось, що ні в кого немає ні телефону, ні доступу до інтернету і єдине джерело інформації - це наш форум. На якому теж, до речі, маса фейків і неперевіреної інформації. Невже складно було запитати про це у компетентних відповідальних осіб при обміні тієї ж контрольної картки?!
На даний час вже вияснив.Представник Рівнеліс каже буде,голова УТМР каже,на розгляді в ВЦА.(що все зрозуміло?)

север

ветеран форуму
надійна команда

Охотник77

Снайпер
Невже складно було запитати про це у компетентних відповідальних осіб при обміні тієї ж контрольної картки?!
Ну мо у вас в обласному й такі а по районах на вуха навішають аби тіко не сумнівався і платив внескі а там от от має все відкритись )) таке було,є і це перевірено багатьма людьми)

kef

Зброяр
На даний час вже вияснив.Представник Рівнеліс каже буде,голова УТМР каже,на розгляді в ВЦА.(що все зрозуміло?)
Декілька тижднів тому усю необхідну документацію районними орг.УТМР надано до військової адміністрації обл. . Рішення невідоме. Або його ще немає.

Зверху