K kool Новачок 7 Чер 2025 #1 Доброго дня . Допоможіть визначити чи це порохівниця чи щось інакше. Магніт не бере скоріш за все оловяне. Дякую Вкладення
Доброго дня . Допоможіть визначити чи це порохівниця чи щось інакше. Магніт не бере скоріш за все оловяне. Дякую
Арго S-Moderator Команда форуму 7 Чер 2025 #5 Це порохіівниця приблизно 1915 -1920 років.Трохи видозмінений корок.Там в оригіналі з іншого матеріалу.В мене в колекції є декілька такого ж плану.
Це порохіівниця приблизно 1915 -1920 років.Трохи видозмінений корок.Там в оригіналі з іншого матеріалу.В мене в колекції є декілька такого ж плану.
K kool Новачок 8 Чер 2025 #8 tyrist 1945 сказав(ла): Покажіть кришку. Порохівниця вроді Натисніть, щоб розгорнути... Ігор там просто корк. У вас бачу точно така як в мене
tyrist 1945 сказав(ла): Покажіть кришку. Порохівниця вроді Натисніть, щоб розгорнути... Ігор там просто корк. У вас бачу точно така як в мене
K kool Новачок 8 Чер 2025 #9 Арго сказав(ла): Купити чи продати? Натисніть, щоб розгорнути... Продати . Я її вже купив . Часто попадають такі речі
Арго сказав(ла): Купити чи продати? Натисніть, щоб розгорнути... Продати . Я її вже купив . Часто попадають такі речі