Порох мисливський пластинчатий НДІХП

huntumy

Зброяр
Очень интересно. Срок годности после вскрытия банки год. Еще круче нобелей. А что с ним будет после года, превратится в тротил или полову?
У них же и порох Гриф висит на сайте.
Помню только появился Гриф но Шостенский. После одного пробного выстрела, еле зауэр раскрыл. Все, ушел для разжигания костров.
 

zlody

Мисливець
Был тут торгаш этого чуда около месяца назад, видать забанили.
 

huntumy

Зброяр
Смотрел там, ничего не нашел. Продажа на форуме запрещена. Как найти?
 
Останнє редагування:

Varjag229

Слідопит
На іншому ресурсі виставили пару роликів з ютубу так званих "відстрілів" у 12 та 16 калібрах цього пороху. Зовні схожий на "Сільвер" і спосіб спорядження той самий - п/к закручений "буртиком", а не "зіркою". Стріляли на 30 м по якійсь мішені для нарізної зброї шротом №3. Різкість по дошці та швидкість по хронографу - не міряли. Навіть відважити наважку пороху і шроту нормально не змогли. Краще б не брались взагалі.
П.С. Там, можливо, "представник" НДІХП повідомив, що перед виходом на ринок вирішили щось "підшаманити" і розробити тактику виходу, щоб нас всіх вразити.
Стріляли наважкою 2 г/35 ( у 12-му) та 1,7/30 г. (у 16-му) калібрах.
Ціна пострілу при ціні баночки 50 г. 75 грн. ( 3 грн./1 патрон по пороху у 12 калібрі), як на мене, порівняно з нобелями та навіть старим "Круком" по 350 г./300 г. - завелика.
 
Зверху