Порох NobelSPORT

франки

Новачок
1 )Доброго вечора та скорішого миру. Шановне панство може хто пораде, спорядив А0 1,85 на 36 ,гільза Ріо одностріл, обтюр Рівне, клейтухи корок ,зірка додатка до 57,5. Зробив 2 постріли купа недогорілого пороху в стволі ,дроб 2 зробила чятки в дошці. Що не так? Порох придбаний до війни зберігався належним чином. 2) Чи підійде капсуль Фіочі 616 для пороху нобель с7 може хтось користував, чи краще 688.

франки

Новачок
Так дивно і дуже ,придбав перед війною так і не користувався бо був с7, а зараз думаю чи лижі не їдуть чи я .

Мисливець777

Мисливець
1 )Доброго вечора та скорішого миру. Шановне панство може хто пораде, спорядив А0 1,85 на 36 ,гільза Ріо одностріл, обтюр Рівне, клейтухи корок ,зірка додатка до 57,5. Зробив 2 постріли купа недогорілого пороху в стволі ,дроб 2 зробила чятки в дошці. Що не так? Порох придбаний до війни зберігався належним чином. 2) Чи підійде капсуль Фіочі 616 для пороху нобель с7 може хтось користував, чи краще 688.
616 і 688 однакові
Відрізняються трохи розміром
616 потрібно коректор на стріляну гільзу

oms

Слідопит
Чи підійде капсуль Фіочі 616 для пороху нобель с7 може хтось користував, чи краще 688.
Відстрілював та використовував на полюванні С7 на М686, F616 та CX2000. На М688 тільки відсрілював. З усіма ціми капсулями С7 працює абсолютно нормально. На F616 сипав 1,56 г пороху.

Не однакові. М688 потужніший за F616.

Олександр 1983

Мисливець
Вітаю! Можливо я помиляюсь, але на мою думку заміна капсуля на результат не вплине. Причину потрібно шукати в збірці. Я б спробував спорядити на пластиковому пиж-контейнері і подивитись результат.

markiv-bogdan

Мисливець
Всім миру та всім доброго здоров"я! Підкажіть шановне товариство,маю порох 206 s 2019 р та 2020р. Зберігається в алюмінієвих герметичних банках. Чи придатний ще він та скільки ще можна його зберігати? Наперед всім дякую! Банки герметичні та вологонепроникні.

tyrist 1945

Тигр
Всім миру та всім доброго здоров"я! Підкажіть шановне товариство,маю порох 206 s 2019 р та 2020р. Зберігається в алюмінієвих герметичних банках. Чи придатний ще він та скільки ще можна його зберігати? Наперед всім дякую! Банки герметичні та вологонепроникні.
Звичайно що придатний. Ще років десять.

markiv-bogdan

Мисливець
Маю ще декілька таких герметичних банок 4-6 шт. Якщо комусь потрібні ,то можу поділитися. Ємність десь 700 грн.

Зверху