Порох NobelSPORT

tyrist 1945

Тигр
Всім миру та всім доброго здоров"я! Підкажіть шановне товариство,маю порох 206 s 2019 р та 2020р. Зберігається в алюмінієвих герметичних банках. Чи придатний ще він та скільки ще можна його зберігати? Наперед всім дякую! Банки герметичні та вологонепроникні.
Звичайно що придатний. Ще років десять.

markiv-bogdan

Мисливець
Маю ще декілька таких герметичних банок 4-6 шт. Якщо комусь потрібні ,то можу поділитися. Ємність десь 700 грн.

Varjag229

Снайпер
Вітаю колеги! Вчора при мінус 14 відстріляв 110 патронів на Nobelsport C7UV, зібрані у пластикову гільзу Fiocchi TT (Т2), капсуль СХ2000 (чорна галушка), 1,25 г С7uv x п/к B&Р T1 та "Юніпласт" на 24 г. 24 г шроту #7,5 зірка докрутка. Всі постріли стандартні, як при плюсовій температурі. При влучанні тарілки в "дим". Враження чудові.

FUGAS_777

Мисливець
Вітаю колеги! Вчора при мінус 14 відстріляв 110 патронів на Nobelsport C7UV, зібрані у пластикову гільзу Fiocchi TT (Т2), капсуль СХ2000 (чорна галушка), 1,25 г С7uv x п/к B&Р T1 та "Юніпласт" на 24 г. 24 г шроту #7,5 зірка докрутка. Всі постріли стандартні, як при плюсовій температурі. При влучанні тарілки в "дим". Враження чудові.
Уся лінійка С7 дуже стабільна при різній температурі. Це взагалі найкращий порох з асортимету Нобеля.

FUGAS_777

Мисливець
А з якими нобелями ви порівнюєте лінійку С7? Що ви ще відстрілювали?
Порівнював з усіма доступними новбелями які можна було дістати на нашому ринку, та і не тільки я, товариші-мисливці також це відмічають

ATIS

Снайпер
Порівнював з усіма доступними новбелями які можна було дістати на нашому ринку, та і не тільки я, товариші-мисливці також це відмічають
Відстрілювали через хрон? Я не придираюсь, просто цікаво. Мені наприклад А0 та А6sp при низькіх температурах стабільніші видають показникі ніж С7.

ATIS

Снайпер
Я до чого веду, що тарілку розбити в пилюку, це не значить що постріл від пострілу мають стабільні результати, просто стрілок вміє стріляти. Центр снопа попав от вам і пиль. А швидкість то хз яка. С7 класний порох не спорю, але хрон покаже стабільний патрон чи ні.

FUGAS_777

Мисливець
За 206 серію згідний повністю, а от серія А , а саме А0 та А6sp, за С не гірші то точно. Плюс дають гарну, рівномірну осип, на різних спорядженнях.
А0 досить сильно просідає при пониженні температури.

Zabar Andrij

Слідопит
А0 досить сильно просідає при пониженні температури.
його характеристика залежить не тільки від температури
він дуже примхливий до стискання(це я заміряв сам)
якщо чешуйка стиснута не рівномірно, або вона зламана, і таких зламаних фракцій є, буде дуже велика різниця в швидкостях.
на амеровському форумі читав, вони робили заміри швидкостей та тиску при норм. фоакціях та перебитих(зламаних)

ATIS

Снайпер
його характеристика залежить не тільки від температури
він дуже примхливий до стискання(це я заміряв сам)
якщо чешуйка стиснута не рівномірно, або вона зламана, і таких зламаних фракцій є, буде дуже велика різниця в швидкостях.
на амеровському форумі читав, вони робили заміри швидкостей та тиску при норм. фоакціях та перебитих(зламаних)
[/QUOTE
Таке можливо. Але в мене результати найкращі якраз при гарно піджатому споряджені. Буде час відберу заряд цілих частинок, спресую, а потім передивлюся на кількість зламаних.

ATIS

Снайпер
Маю два щоденника тестів. З А0 кругом все добре.
Шукаю просто важкий антидроновий патрон, на ці морози. От і цікавлюсь. Бо БіПі вже немає, Psp+2sp вже закінчується.

Зверху