Dusk Hunter
Мисливець
Весь порох Вектан, завезений фірмою Тахо, чорні банки завоцька упаковка, прозорі Тахо розфасував з бочок по 20кг!
тільки тут присутній людський факторпрозорі Тахо розфасував з бочок по 20кг
Ото ж бо й воно... Ще й який! Мав можливість неодноразово бачити те виробництво "із середини". Хотілося б вірити, що ситуація там покращилася...тільки тут присутній людський фактор
Мають на увазі те, щоб вам в банку насипали саме того порошку що на етикетці, а можуть і переплутати ..А що ,не доважують? Якщо порох один і той же,то яка різниця яка банка,мені б підійшло нать в торбинці,головне по дешевше,а Нобель він і в Африці Нобель,
Хібань я чогось не знаю....шо там на розфасовках на виробництві.
Провів не один відстріл, пізніше викладу. Зараз працює, схвальні відгуки. Попав то падає.Добро дня.
Підкажіть по A6SP він один іде саме на 36 грам, що хто про нього може сказати.?
Альтернатива тільки А0 я так розумію.
Закрадається думка що з Нобілевським капсулем працює стабільніше.А6sp g1000 1.8×36 Drago H20 зірка докатка.
1. 387
2. 400
3. 398
А6sp g1000 1.8×36 BRP18, зірка, докатка
1. 393
2. 392
3. 380
А6sp 688 1.75×36 Drago H20
1. 394
2. 394
A6sp 686 1.8×36 Drago H20
1. 385
2. 387
Ще знайшов пару відстрілів. Там також найкращі показники на 688. Є два відстріла на пробці, розкид швидкостей мінімум. Цікаво що g1000, зазвичай на інших порохах показує нормальні результати. Можливо щось спорядивине так.....Закрадається думка що з Нобілевським капсулем працює стабільніше.
Нормальна швидкість, тільки цікаво чи вони відстрілювали, чи завод дав такі цифри....На сайті "Ібіс" по А1 SP заявляють, що 1,71 г/36 г шроту видає швидкість 382 м/с.
Дайте свій номер мені в особисті повідомлення.І якщо продається то м92s.
Доброго дня, запитуйте, ніякого секрету не має, та і іншим буде корисно.Вітаю. Хто користується порохом А0 для спорядження кульових набоїв, напишіть, будь-ласка, в особисті повідомлення, потрібна допомога.