Послуги для мисливців

Max 4

Новачок
буде значити відгуки не менше як 5 мисливців з форуму, які були на різний видах полювань у вас, та дали достовірну оцінку такому виду діяльності. а так...
Згоден з вами повністю. То приїзжайте, спробуйте, дасте відгук. Чи вам це не цікаво, ви просто... покоментувати?
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
То приїзжайте, спробуйте, дасте відгук.
400 км. та й не такий багатий. я не покоментувати - я знаю про що ведеться мова - цього року 20 років мисливського офіційного стажу, а так - ще тато на шиї на полювання носив, та й 12 років екологом не пройшли дарма теж (імхо). якщо вам вдасться - то буде велике диво, але в кожної медалі є 2 сторони. в будь-якому випадку - Бог на поміч. почекаю офіційних звітів.
 

Max 4

Новачок
400 км. та й не такий багатий. я не покоментувати - я знаю про що ведеться мова - цього року 20 років мисливського офіційного стажу, а так - ще тато на шиї на полювання носив, та й 12 років екологом не пройшли дарма теж (імхо). якщо вам вдасться - то буде велике диво, але в кожної медалі є 2 сторони. в будь-якому випадку - Бог на поміч. почекаю офіційних звітів.
Також 17 років стажу по квитку. З п'яти років з батьком. Є єгерський стаж. Я думаю, що все вийде. Завтра відкриття. Розвідка показала, що все буде добре, фотозвіт буде).
 

starvin

Мисливець
Я думаю, що все вийде. Завтра відкриття. Розвідка показала, що все буде добре, фотозвіт буде).
Бажаю Вам щоб все було добре. Робота ця дуже важка, результат непередбачуваний. Клієнти є різні.
Одного разу телефонує мені знайомий: "Ти знаєш такого собі гр-на Б?"
Відповідаю: "Знаю, це ж депутат ВР".
Знайомий: "Ми тут на полюванні (і вказує місце), за зорю виконали норму, і падали ніби чисто биті, але взяли лише 2 качки. Моя лайка чомусь не працює нормально. Ти б не міг допомогти пошукати, бо гр-ну Б дуже зіпсувався настрій, що дичина пропаде."
А я лише повернувся з полювання.
-"То він зараз машину за тобою відправить, і ти сам розумієш, що це не безкоштовно".
- Тільки я буду не сам, нас буде двоє- одному дуже важко.
- Заплатимо обом, не хвилюйся. У нас тут ще й набої залишились (десь з півтори сотні), забереш.
- Тільки я нічого не гарантую.
- Все одно приїзди.
В результаті за хвилин 40 всі трофеї були знайдені (справді чисто биті), а я і мій курцхаар заробили кожен по 100$. Депутат радів побаченому, як мала дитина. Помах руки, тріщить очерет, плюскотить вода,- і пес виходить з качкою в пащі. Відразу запросили нас обох до столу. Б- доволі простий чолов'яга, і хоча пес вимуштруваний, він все підгодовував його мало не з своєї тарілки. А потім запитав, чи можу я на наступні вихідні організувати йому полювання на бекаса (вони по дорозі до свої скрадків підняли декілька). І наступного разу було вдале полювання на бекаса і дупеля (Б був із своїм колегою). Ще були різні успішні полювання: тропління зайця-русака (я розпутував сліди косого, Б був стрільцем); на козулю (я був "бригадиром" загоничів), на качку (я- веслував, Б- стріляв, пес- шукав). До відкриття полювання на качку "бригада" підготувала місце для "бівуака"- скосили траву, висушили сіно і склали в шалаш-копичку для антуражу, заготовили дрова, привезли води. Мисливці, з якими Б приїхав на полювання, щедро оплатили виконану роботу. Ще був випадок, коли Б попросив знайти кухаря, щоб відмітити якесь св'ято. Я запропонував своїй сусідці (знаю як вона любить і вміє куховарити, сервірувати стіл). Я спеціально не запитував у неї про оплату. Але судячи з того скільки перепало мені і того, що Валентина купила сину комп'ютер і смартфон, то її не обділили. Я також думав зайнятися подібною аутфітерською діяльністю як Ви, вже навіть певна клієнтська база сформувалася, але потім передумав. Якось так.
П.С. Патрони були в калібрі 12*76, а у мене на той час рушниця була з патронником 65 мм. ;)
 

Max 4

Новачок
Урррра, відкриття відбулось! Голуб в угіддях присутній. Літають як "месери"). Мій улюблений вид полювання на горличку звичайну. Доречі і смакові якості на висоті! Всім ні пуху ні пера!
IMG_20210815_103957 (2).jpg
IMG_20210815_083330.jpg
 
Зверху