Причины браконьерства?

Respekto

Мисливець
Всі знають проблему з самозахватом земель. Переорали всі ділянки коло річок ,болото ,і що? Пишуть в газетах, показують по телевізору, проявляють " озабоченность" і все!!!!
Абсолютно. Всьо, самозахват всых долин тисячами гектарыв, всы reos трахтором висмикують ы вперед. Скоро взагалы на асвальты будем полювати
 

Respekto

Мисливець
і останне в ліснитсвах організувати лісову охорону яка буде охороняти ліси та зможе виписувати штрафи за незаконний вїзд автомобілем до лісу чи засмічування довкілля
А за то шо з хати вийшов хоч штрафувати не будуть? Так добре почав, а закінчив як більшість. Шо янукович відгородив шуфричем ліси, і заборонив гриби збирати, бо пожар грибники влаштують, шо ти муйню придумав, ще й назвав її "останнє". Єгерів - гнати. Але нових єгерів назвав інакше і дав більше повноважень.

Маленьким колективам участки, ще й дозволити ліцензіі продавати. Мясом торгувати. Кому то мясо продавати? Хто його має продавати? Не тут пиши більше свої фантазій, не треба....

От того я тут і сварюся з усіма "кухарями", шо б не лізли в керування державою. Колись ленін казав шо кожна кухарка може керувати державою, а шо було далі ми всі знаємо.
 

Корнилов

Снайпер
Потрібно господарювати і ввести жесточайший контроль над браконєрами та чорними лісорубами
Оце Ви написали"контролювати" браконьєрів))) А може, краще боротися, а не контролювати!!! І ЩЕ, з повагою ставтеся до форумчан!!! Одного, Ви образили, а іншого, необгрунтовано назвали, "мясником", може треба вибачитися!!!
 

VS1975

Снайпер
Оце Ви написали"контролювати" браконьєрів))) А може, краще боротися, а не контролювати!!! І ЩЕ, з повагою ставтеся до форумчан!!! Одного, Ви образили, а іншого, необгрунтовано назвали, "мясником", може треба вибачитися!!!
Я думаю, що чоловік зрозумів.
 

Respekto

Мисливець
Спочатку хтось когось обізвав кухарем !
Я кухар, і свинопас, і тут нема чого ображатися. Але я не пхаюся до заборони комусь чогось. Кожному хто вважає шо збільшення дичини залежить в обмеженні простим мисливцям днів, відстрілок, ще чогось - я всім відповідаю так само. Займайтися своєю справою. А не штрафувати за захід в ліс. Зможете - забороніть начальнику міліції району, і його куму прокурору, і начальнику газового і водоканалу ходити на охоту з начальником охотхозяйства. Слабо? Отож. І мені слабо.

Є спеціально навчені люди, вони шось розуміють в тому. І вони вирішують. Вже порізали все так, шо до неможливого. Все шо було УТМР стало ЧОХами. Хоч бери і в городі в себе полюй.

Я кажу - кожен хоче комусь шось заборонити. Не треба нічого придумовувати. Культура мисливства прийде, вже по трохи міняється шось. Полювання то дійсно не тільки м ясо, то зустрічі, то розмови, того чекаєш!!! Забороняли людям є.....я - так шо, менше стали люди людей робити?
 

Respekto

Мисливець
І ще одне я працюю в одній з країн європи більше 10 років в ліснитстві і скажу одне кожен колектив господарює сам на своїй ділянці ліцензії які вних залишаються продаються іншим мисливцям платять внески не малі за це задоволення і забирають тільки трофеї а весь продукт полювання йде на скуп в державні магазини усьок і все це дуже строго контролюється ліси в європі дають прибуток державам і ані площа лісів а ні чисельність тварин не зменшується кухар ти
Зрозумійте, у нас не європа. У нас от людям не можна дрова брати в лісі, але тисячі гектарів щомісяця незаконно винищуються, миші з.їли. Бурштин не можна копати - і шо з того? Вам не можна, і мені не можна. А їм можна мабуть, раз копають. У нас не європа. Не треба шось забороняти простим людям. Треба братися за царьків, але нам то не під силу.
 

Respekto

Мисливець
Вчора рада мала голосувати за законопроект №2351!. Хто шось чув? Як проголосували? Там жесть. Також заборони і так далі.

Поперше цей законопроект може унеможливити подальшу підготовку мисливських собак до полювання , шляхом внесення змін до ЗУ " про жорстке поводження з тваринами". - Знову дурна заборона.

Окрім цього:
Законопроект має згубний вплив на мисливську галузь та полювання, оскільки надає областям право самим вирішувати, якій тварині надавати особливу охорону і прирівнювати до червонокнижних видів на рівні області без всякого наукового обґрунтування або навіть підрахунку чисельності. Такі колосальні повноваження розв'язують руки обласним радам для викачування грошей з мисливців, що може добити цілу галузь - і знову бед купа дурних заборон на місцевості для простого люду, але можна буде окремим людям!

Цей законопроект завдає серйозної шкоди тваринництву, оскільки люди не зможуть забезпечити тих умов утримання сільськогосподарських тварин, яких вимагає законопроект. І тоді вони будуть вважатися злочинцями, адже незабезпечення таких умовах буде прирівняне до жорстокого поводження з тваринами. Більш того, заборона на годування і забій тварин методами, які не виключають умов стресу або страху (попередньо приспаних), фактично вбиває українських виробників м'яса - знову заброна, і заборона в тебе вдома тобі заколоти кабана. купуй в депутата в магині з його ферми свинину.

Законопроект в цілому зачіпає масу аспектів життєдіяльності людини, ходіть в масках, не полюйте, купуйте курочку рябу а не свою домашню.
 

Корнилов

Снайпер
Правда очі коли тьотя

Так э але якщоб віддавали певні тереторії мисливським колективам я думаю люди б самі порядок навели повірте в європі теж так було як у нас а зараз порядок звіра багато мислиці стріляють це 5% їхньої роботи 95% роботи це створення біоспоруд ,розведення ,захист тварин від хижака хворіб мисливця в європі готують рік він не тільки вивчає культуру полювання та види тварин вивчає кожен вид окремо все до хворіб допомагає при полюваннях споруді вишок солонців ітд
Я навіть не здивований))) Мужності нема признати помилку! Були би Ви уважними, читаючи форум, то знали, що ТС за весь сезон, майже не бачив того "Мяса"!!! Ми хоч щось намагаємось зробити в Україні, а не бла. бла, сидячи в Європі))))
 

andryx1

Снайпер
Правда очі коли тьотя

Так э але якщоб віддавали певні тереторії мисливським колективам я думаю люди б самі порядок навели повірте в європі теж так було як у нас а зараз порядок звіра багато мислиці стріляють це 5% їхньої роботи 95% роботи це створення біоспоруд ,розведення ,захист тварин від хижака хворіб мисливця в європі готують рік він не тільки вивчає культуру полювання та види тварин вивчає кожен вид окремо все до хворіб допомагає при полюваннях споруді вишок солонців ітд
Як це: "якщоб віддавали певні території мисливським колективам" ? Рано чи пізно, земля буде продана.Нехай цей мисливський колектив,разом з Вами, поїде в європу на заробітки і придбає ці території.Тільки працювати прийдеться років з 300-400 і то не факт.Скоро олігархи скуплять усі угіддя і будуть господарювати як захочуть. А ми будемо їм платити і наші діти будуть платити їхнім дітям.
 
Эпиграф: "Если у тебя есть ружье, это еще не значит, что ты охотник. Возможно ты просто чмо с оружием!" (с)

" Мы ходим на охоту не ради мяса. Девяносто процентов того, что мне нравится в этом виде спорта, а это спорт и есть, это когда пять часов кряду сидишь в засаде и ничего не делаешь. А самое сладкое, это когда Господь улыбается тебе и у тебя появляется шанс! И вот когда ты поднимаешь ружье и смотришь в прицел, всё остальное исчезает. И больше не думаешь о налогах или о пробках, или о наглой бабе, которая пытается пролезть без спроса, или о том, кто позаботиться о тебе, когда мы с твоей мамой, станем старыми и не трудоспособными. Остаётся только человек, ружье, прицел и цель! И всё это начинается с патрона, снаряженного собственноручно!"
Так или примерно так мне лет 35 назад говорили отец и старые охотники. У них все было в жизни - и добыча мяса точно не стояла на повестке выезда! Это была скорее данность, чем самоцель.
То же самое сегодня я говорю своему старшему сыну - когда новоиспеченный магистр соизволит поехать с нами на охоту)
Возможно - тем людям, которые видят в охоте только мясо, этого в молодости никто не сказал?
 

HOWA

Слідопит
Шановний Gogi . Більшість коллективних угіддь які належали коллективам УТМР, тов. Динамо, Товариству військових мисливців, Мінлісгоспу давно передані чи віддані в приватну власність. Ви про це ніколи чули? Але і в 25-30 % (а можливо й більше) тих приватних угідь, господарств справи не є зеєр гуд... Запитання до Вас, як Ви думаєте чому?
 
Останнє редагування:

HOWA

Слідопит
Не закони , а їх виконання! Чому водій авто з країн колишнього СРСР за кордоном веде себе "тихіше трави" по всіх "параметрах" , а вдома "море по коліно" хоча закони є також достатньо суворі, але їх виконання .... бажає бути кращим. А от ви, бачу, закликаєте знову йти в колгосп. Так, чимало з нас вийшли з колгоспів, та от колгоспи на жаль, з багатьох ніяк не вийдуть...
 
Зверху