Продам ИЖ-12

Статус
Закрита.

bobhunter

Мисливець
Продам мисливську гладкоствольну рушницю ИЖ-12, 12 калібру. Рік випуску 1967р. Довжина ствола 730мм, довжина патронника 70 мм.
Діаметр каналу стволів 18,2 мм. Звуження: верхній ствол 1 (чок), нижній ствол 0,5 (напівчок). Дерево горіх не заводське а замінене в зв'язку з тим що заводське не подобалось і не лежало правильно при скиданні. Приклад і цівьє без тріщин, сколів і т.д. Колодка рушниці без прогарів. Стволи хромовані, дзеркало, не мають сипу, раковин, піддуття і т.д. Планка не вентильована. Рушниця не кручена і не розбиралась. Стан на фото. Технічна характеристика рушниці зазначена в паспорті фото якого додається. Продаю в зв'язку з тим що просто не користуюсь нею, лежить без діла! Територіально м. Чернігів. Продаж згідно дозвільної системи. Ціна 22000 грн!Не пересилаю! Тел. 0674616219 Микола!
 

Вкладення

Виталлий

Мисливець
по вашим фото - половина болтов крутилась.
Я не говорю, что это плохо.
Но зачем писать, что некрученное?
А нет, не половина, все болты крутились.
 

bobhunter

Мисливець
Вона не крутилась!!!Писав як є!!!Ще додаткові фото!!
 

Вкладення

Останнє редагування:

bobhunter

Мисливець
Доброго дня! Чесно скажу, що незнаю. Я другий власник. Придбав його у 2014 році, полював з ним до сезону пушного 2016 року. Потім купив ще рушницю і після того воно просто лежить в сейфі. Я приблизно прикинув що десь вистрілив з його близько 350 - 400 набоїв. У діда в якого я його придбав він говорив що йому його подарували, з ним він походив за компанію до 1974 року, сам дід не був заядливим мисливцем, а потім воно лежало просто в сейфі. В зв'язку з погіршенням стану здоров'я у 2014 році він його мені продав. Фото колодкі є, вона без прогарів. Це все що я Вам можу відповісти про настріл!
 

Виталлий

Мисливець
я с вами не спорю.
присмотритесь на винты, которые испорчены при замене дерева.
 

bobhunter

Мисливець
Доброго дня! Я ж в темі написав що дерево не рідне, а мінялось. Логічно що там де дерево мінялось воно розкручувалось. Але ж сам механізм на колодці ніхто не трогав, що і є саме головне. Заміна дерева ні на що не впливає!!!
 

lektor

Мисливець

lektor

Мисливець
Ну если на цевье, тады да! Но Вы пишите что половина винтов крутилась, половина на цевье это сколько?
 

Виталлий

Мисливець
Ну если на цевье, тады да! Но Вы пишите что половина винтов крутилась, половина на цевье это сколько?
посчитайте количество винтов на иж 12 и отнимите те, что крутятся при замене дерева, разделиие первое на второе... Да, если будет не целое число, то не огорчайтесь... так бывает... ). Добра Вам, господа охотники.
 
Статус
Закрита.
Зверху