Продам винтовку Мосина

Статус
Закрита.

Pavlo286

Новачок
Продам винтовку Мосина 1944/51 года, калибр 7.62x54R, в хорошем состоянии с оптическим прицелом. Кучность боя отличная. Установлен боковой кронштейн. Цена 15000 грн. Регистрация г. Львов. Продажа только через разрешительную. На вопросы отвечу по телефону 0673200791.
 

Вкладення

Дед бабах

Мисливець
Доброго времени ни суток ,владыке ствола. Прошу по подробнее о винтовке напишите. Не обычно смотрится, прицельные иные.....
 

Pavlo286

Новачок
Вітаю!!! Купляв через знайомих, як мені сказали, що попередній власник генерал, він помер і жінка його продає. Ложе ніби горіхове. Приціл ніякий. По механіці стріляв куля в кулю. Ніби що знав написав, питайте ще що цікаво.
 
Останнє редагування:
Вітаю !
Яка довжина ствола ?
І чи можна глянути на фото зрізу ствола і фото затвора зі сторони бойка ?
Дякую !
 

Дед бабах

Мисливець
Интересно было бы знать. Под какой патрон?
( Точили" ствол. ?)
Под экстру или снайперский.
Что точно ,так, не под ЛПС.
И охотничий ,наверное тоже не полетит...... .
Может,Павел, вы найдете, мишеньку пристрелочную.
Спрашиваю,а в друг она есть.
С уважением.
 

Дед бабах

Мисливець
Доброго стану здоровья,добродию.
Панэ Павло,будь ласка, вмдковидайтэ на пытання. Щмро прошу вас. Мэнэ ваша зброя цикавыть своею нэстандартнистю..... Але!!!
Е запытання, и воны важлыви дня мэнэ. Чтриляю з 7 рокив,професийно Захистыв КМС у Вики 16 рокив. Цэ норма у Срср. Так и продовжую. Я до чего,корона на пульеому сризи вызывае сумнивы по Влучанню дирочка в дирочку,як


пысалы ,може пры пострили в упор).
 

Дед бабах

Мисливець
Ниже мэни з Запррижжя кодыхатыся у поизди до Львова и дальше не комильфо,колы пры отстрили я не влучу в бульдозер зи ста крокив))). То ,я, пустую. Але и вы зрозумийте мэнэ ,добродию.карабинчык нэ рядовый, Але ,е пытання.
З повагою!!!
 

Pavlo286

Новачок
Доброго вечора! Буде можливість зроблю пару пострілив по мішені.
А на решту питань є відповіді в Googla.
 

Дед бабах

Мисливець
Ни шановный, видповидэй там нэма. Ствол нэ стандартный. Довжена якои нэ мае армийська зброя.
З повагою.
 

fox88

Мисливець
Вот тема в которой продавалась "Мосинка" с длиной ствола 610 мм. Укорачивались. Результаты стрельбы на фото. Думаю опасения напрасны.
 

Pavlo286

Новачок
Продам гвинтивку Мосіна 1944/51 року, калібр 7.62x54R, в відміному стані з оптичним прицілом (ПО 3-9 М). Довжина ствола 67 см. Довжена рушниці 117 см. Кучність стрільби відмінна. Встановлено боковий кронштейн. Ложе з горіха. Купляв по знайомству, як мені сказали, що попередній власник був високопосадовцем. Реєстрація м. Львів. Продаж тільки через дозвільну систему. Додаткова інформація по телефону 0673200791. Ціна 14800.
 
Статус
Закрита.
Зверху