Продам ніж Prospect-V

Статус
Закрита.

Uliss

Мисливець
скажите, какой смысл ставить самую убогую нержавейку, на ножи ручной работы ценой выше среднего?
В цій авторській ТО ріже на рівні М390. Взагалі ріже ТО і геометрія, а не крута сталь з гімноТО і лівою геометрію

karpus

Мисливець
В цій авторській ТО ріже на рівні М390. Взагалі ріже ТО і геометрія, а не крута сталь з гімноТО і лівою геометрію
У меня в коллекции есть нож мастерской Алексея Хорого с м390. Я готов взять на тесты ваш нож, чтобы с ним сравнить. Если по количеству резов пенькового каната он обгонит м390, я его куплю. Вы же не пустозвон, пан Уллис? Вот и посмотрим на чудо термичку и геометрию 40х13 :D

Uliss

Мисливець
У меня в коллекции есть нож мастерской Алексея Хорого с м390. Я готов взять на тесты ваш нож, чтобы с ним сравнить. Если по количеству резов пенькового каната он обгонит м390, я его куплю. Вы же не пустозвон, пан Уллис? Вот и посмотрим на чудо термичку и геометрию 40х13 :D
Весь час забуваю написати "заявлена". Все, що я написав, заявлено паном Яинецьким, я нічого від себе не додав. Ось його контакти, поспілкуйтесь, він людина контактна і все пояснить. Я не шарю ні в ковальстві, ні, тим більш, в авторській термічці, навіть в різі каната не шарю.))) Я роблю ножі і працюю з шкірою, зробив я їх трохи більше, ніж дофіга, і жодного разу претензій не було.
https://www.facebook.com/leonid.yasineckiy
0937702472

karpus

Мисливець
В цій авторській ТО ріже на рівні М390
это же ваши слова, а не Ясинецкого. Если это сказал он что его 40х13 на уровне м390 - дайте ссылку.
Я не шарю ні в ковальстві, ні, тим більш, в авторській термічці, навіть в різі каната не шарю
Ну если вы не шарите, зачем писать фантастику?
Я роблю ножі і працюю з шкірою, зробив я їх трохи більше, ніж дофіга, і жодного разу претензій не було.
Вот и посмотрим на супертермичку и вашу геометрию с мегарезом. Я предлагаю провести тест и выложить сюда видео чтобы все было честно. А так ваши слова ничем не подтверждены.

Uliss

Мисливець
Наша розмова схожа на спілкування японця з шведом. Зв"яжіться з Ясинецьким, я дав контакти. У нього здається і відео різу каната є. А вже тоді поговоримо. Ні про які тести готового ножа не може бути й мови, покоцаєте і зільєтесь, знаєм, проходили.)))

karpus

Мисливець
Наша розмова схожа на спілкування японця з шведом. Зв"яжіться з Ясинецьким, я дав контакти. У нього здається і відео різу каната є. А вже тоді поговоримо. Ні про які тести готового ножа не може бути й мови, покоцаєте і зільєтесь, знаєм, проходили.)))
канатом покоцать нож??? испанский стыд...
вобщем с Вами все понятно - на словах я Лев Толстой, а не деле х...р простой (с):p

Uliss

Мисливець
канатом покоцать нож??? испанский стыд...
вобщем с Вами все понятно - на словах я Лев Толстой, а не деле х...р простой (с):p
Я в душі не гребу, хто ви такий, а раптом вам захочеться цвяхи порубати? Проходили, знаю.)))
І взалі, ваша зверхньо-хамська поведінка чудово вас характеризує, з хамами я не співпрацюю. Адью.

Останнє редагування:

karpus

Мисливець
Я в душі не гребу, хто ви такий, а раптом вам захочеться цвяхи порубати? Проходили, знаю.)))
І взалі, ваша зверхньо-хамська поведінка чудово вас характеризує, з хамами я не співпрацюю. Адью.
ну че там мелочиться и гвозди, я конечно лом попробую перерубать...
любой порядочный мужик отвечает за свои слова. вас даже мужиком назвать теперь сложно. обычный 3.14здабол...
в жизни не куплю ваше изделие из "говна и палок" и другим не советую. не удачных продаж вам :D

Статус
Закрита.
Зверху